Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te leuk! Dit is waarom je de Teckeldag niet mag missen

Door Marijke Helsloot 2 mei 2019

De Nederlandse Dag van de Teckel: misschien wel het meest hilarische evenement in Zoetermeer. Want de Zoetermeerse Dorpsstraat is deze dag omgetoverd tot hét domein van deze grappige beestjes en hun bazen (pardon, hun personeel). Tuinieren, dansen en op vakantie gaan met je teckel. Misschien vraag je je af: hoe dan?! Dat leer je dus allemaal zaterdag 4 mei. En heb je geen teckel? Kom dan gewoon even kijken.

De Teckeldag is niet meer weg te denken uit het rijtje toffe evenementen in Zoetermeer. Voor teckel-baasjes uit Nederland en buitenland is ’t hét evenement van het jaar. Heb je geen teckel, geen nood, trek er zaterdag gewoon op uit om deze eigenwijze beestjes in soms hippe outfits in het echt te zien.

Record

Hun personeel kon zich van tevoren inschrijven voor diverse workshops zoals doggy dance, een hondenbrokken proeverij, een hondenijsje, een massage en een goodiebag. Dit jaar zal hopelijk het record grootste teckelgroepfoto verbroken worden.

Wil jij deze hilarische dag niet missen? Ga dan tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Dorpsstraat en wie weet kom je de stoet teckels wel tegen. Tip: laat je hond die geen teckel is thuis. Teckels houden niet zo van andere soorten. En neem je regenponcho mee.

Lees ook:

Teckeldag Zoetermeer

Teckel Houdini luistert niet, net als zijn baasje Ralph

Zaterdag is de vijfde editie van de Nationale Teckeldag in Zoetermeer. Volgens organisator en eigena...
Teckeldag Zoetermeer

Ruim 500 teckels bestormden de Dorpsstraat afgelopen zaterdag

Heel teckel-minnend Nederland, én uit België, Duitsland, Engeland en zelfs Servië, wisten dit weeken...
Bevrijdingsdag Zoetermeer

Dit is het programma van Bevrijdingsdag 2019 in Zoetermeer

Zoetermeer en Bevrijdingsdag zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het Bevrijdingsfestival in Zoe...

Meer over

Doen

adv.