Op deze twee plekken in Zoetermeer kun je vuurwerkdemo’s zien

Door Marijke Helsloot 5 december 2018

Op twee plekken in Zoetermeer kun je je vóór Oud en Nieuw al vergapen aan het mooiste siervuurwerk. De Vuurwerkhal en Van Herwijnen laten je meegenieten van hun vuurwerkdemonstratie met vuuwerk uit hun assortiment. Neem oliebollen en champagne mee en wij gaan alvast 2019 inluiden!

<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vuurwerkdemo door de Vuurwerkhal

Vuurwerk Zoetermeer
Vuurwerkdemo door de Vuurwerkhal

De Vuurwerkhal zit sinds vorig jaar in Zoetermeer en geeft, voordat de vuurwerkverkoop begint, een supergave demonstratie. Zo kun je precies zien welke sierpotten, knallers en ratelbanden jij voor de jaarwisseling kunt kopen.

De vuurwerkshow is op zaterdag 8 december om 19.00 uur op het parkeerterrein van Silverdome. Er zijn twee ingangen waardoor iedereen een goede plek heeft om het vuurwerk te kunnen zien.

Kleed je warm aan, de demo zal ongeveer een uur duren en wordt afgesloten met een finaleshow op muziek. Mocht de demo niet doorgaan dan kun je op zondag 9 december om 19.00 uur alsnog terecht.

Vuurwerkshow door Van Herwijnen

Vuurwerk Zoetermeer
Vuurwerkshow op de Dobbe

Hoera! De vuurwerkshow van Van Herwijnen (vuurwerkzoetermeer.nl) is weer terug. Maandag 17 december kun je genieten van het mooiste siervuurwerk bij de Dobbe achter het Stadshart. De show start om 20.00 uur en duurt tot 21.15 uur. Van Herwijnen belooft een spectaculaire afsluiting!

Lees ook:

Vuurwerkfestival 2018

Hoera! Dit jaar is er weer een vuurwerkshow op de Markt

Na 21 jaar besloot Dennie van Herwijnen vorig jaar om de jaarlijkse vuurwerkshow niet door te laten ...
Vuurwerk Zoetermeer. Foto: Peter Franken

Fijn! Dit jaar hebben we vier vuurwerkvrije zones in Zoetermeer

Een burgerinitiatief van vorig jaar heeft ertoe geleid dat we rondom Oud en Nieuw vier vuurwerkvrije...
<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen