Het leukste kerstcadeau voor je ouders: bridgen!

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 18 december 2018

Wist je dat bridgen superspannend kan zijn? En dat het een hele leuke manier is om nieuwe mensen te ontmoeten? Niet gek dus dat het razend populair is bij jongeren en 50 plussers! Bij 2B-Home starten ze in januari weer met nieuwe bridgelessen voor beginners: een superleuk kerstcadeau!

Bridge is al jaren ontzettend populair. Bridge is een fantastische hersengymnastiek en dus een goede training voor het geheugen. Daarnaast doe je ontzettend gemakkelijk en op informele wijze nieuwe sociale contacten op.

Van bridgecursus naar de bridgeclub

Het kaartspel is leuk en  zeer veelzijdig en er wordt altijd gezegd dat het nooit verveeld. Na 2 bridgecursussen (beginners en beginners plus) is de stap naar de Oefenclub Bridge in Zoetermeer prima te maken. Deze club speelt competitie, organiseert gezellige avonden en begeleidt de kennis naar een hoger niveau.

[Tekst gaat door onder foto]

2B-Home Bridgen

In korte tijd het spel eigen maken

Zo’n bridgecursus voor beginners omvat een aantal onderdelen, welke de beginner zich over een aantal cursusavonden eigen kan maken. We beginnen met het leren afspelen en het leren bieden; de twee essentiële onderdelen van het spel. Later in de cursus komen daar allerlei nieuwe technieken bij en wordt de kennis steeds uitgebreider. Voor wie dat wil is er oneindig veel te leren. Voor wie uit puur recreatief opzicht deel gaat nemen aan de lessen en beginners bridgeclub is ook zeker hier een hele leuke bridgeclub voor te vinden.

[Tekst gaat door onder foto]

2B-Home Bridgeles

Startdata

De beginnerscursus waarvan de eerste les op donderdagavond 10 januari of maandagavond 4 maart 2019 zal starten zal wekelijks plaatsvinden met als starttijd 19.45 uur. Tijdens de cursus zijn er 2 oefenavonden met begeleiding om het geleerde in praktijk te brengen. De kosten zijn € 95 per bridgecursus 

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan [email protected] of te bellen naar de Bridgeschool Zoetermeer in 2B-Home, 079-316.00.66. Meer informatie vind je ook op de website: www.bridgeschoolzoetermeer.nl


Deze bijdrage wordt je aangeboden door 2B-Home Event Centre. Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.