Heb jij geluk! Je kunt naar de extra Ladies Night met de film ‘Verliefd op Cuba’

Door Marijke Helsloot 9 januari 2019

Leuk! Op 14 februari komt de film’Verliefd op Cuba’ in de Nederlandse bioscopen. Tijdens de Ladies Night in de bioscoop kun je niet alleen de film een dag eerder al zien maar krijg je ook een welkomstdrankje, een goodiebag en staan er leuke kraampjes met accessoires, beauty en fashion. Ook zijn er prijzen te winnen.

De kaarten voor de eerste Ladies Night met de film ‘Verliefd op Cuba’ waren heel snel weg. Vandaar dat Kinepolis heeft besloten een tweede Ladies Night te organiseren. Op woensdag 13 februari kun je met je moeder, dochter of vriendinnen terecht in een van de drie bioscoopzalen waar deze vrolijke film draait.

Knappe Juan

‘Verliefd op Cuba’ is van dezelfde makers als van ‘Verliefd op Ibiza’. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Susan Visser (Loes) en Jan Kooijman. Loes, moeder van twee kinderen, hoort dat haar dochter gaat trouwen in Cuba en dat willen zij en haar ex-man voorkomen. Ze reizen samen af naar Cuba waar Loes de knappe Juan (oftewel onze Jan!) tegenkomt. De film brengt je vanwege de zonnige beelden, de vrolijk dansende mensen en de exotische bestemming helemaal in tropische sferen. Een fijn uitje dus voor in de winter.

Koop hier je tickets

Wil je ook in tropische sferen komen, zwijmelen bij de knappe Juan en een goodiebag krijgen? Bestel dan snel kaarten! Op woensdag 13 februari kun je kiezen tussen de film om 19.30, 20.00 en 20.30 uur. Die van 20.00 uur loopt het hardst dus wees er snel bij. Een kaartje kost 14,50 per persoon en daarvoor krijg je naast de film nog vele extra’s zoals een bezoek aan de shoppingmarkt, de goodiebag en een welkomstdrankje. Een half uur voor aanvang van de film kun je voor de Ladies Night al terecht in de foyer van de bioscoop.

Koop hier je tickets.

Bekijk hier de trailer van ‘Verliefd op Cuba’

Kinepolis bioscopen

Nu open12:00 - 00:00

Oostwaarts 70, Zoetermeer

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Doen

adv.