Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zing samen met je buren op de nummers van Django Wagner tijdens hét zomerfeest in winkelcentrum Oosterheem

Aangeboden door Winkelcentrum Oosterheem 19 augustus 2019

Wil je ook in jouw buurt in de wijk Oosterheem gezellige dingen doen samen met je gezin en buurtgenoten? Dan hebben we goed nieuws want er worden in Winkelcentrum Oosterheem hele leuke evenementen georganiseerd waar je met buren, vrienden of familie naartoe kunt gaan. En een unieke kans: Django Wagner is ook van de partij!

Zo ook op zaterdag 24 augustus want dan vindt het Zomerfeest plaats. Een gezellige dag voor jong en oud met muziek, bekende artiesten en een foodmarket met lekkere hapjes en drankjes. Kom je ook? Het wordt super lekker weer!

Oosterheem is de grootste wijk van Zoetermeer met een modern winkelcentrum boordevol winkels als de slager, bakker, een aantal supermarkten, horeca, de bieb en meer. Een centrale plek waar buurtbewoners samen komen voor de dagelijkse boodschappen en gezelligheid.

Om het wijkgevoel nog meer te versterken, worden er in het winkelcentrum gezellige dagen boordevol vermaak georganiseerd. Zaterdag 24 augustus staat in het teken van muziek van bekende artiesten en lekker eten tijdens het exotisch foodevent. Dit laatste is ook de zondag de hele dag aanwezig op het Oosterheemplein. Hoef je die dag in ieder geval niet te koken.

Programma Zomerfeest 2019

Het Zomerfeest in Winkelcentrum Oosterheem barst op zaterdag 24 augustus om 16.00 uur los. Zet de middag en avond alvast in je agenda want het belooft veel gezelligheid voor alle leeftijden. Dit is het programma:

  • 16:00 uur: DJ
  • 16:15 uur: Django Wagner
  • 16:45 uur: DJ
  • 17:00 uur: Trafassi
  • 18:00 uur: El Gitano
  • 18:45 uur: DJ
  • 19:00 uur: Duo Zus
  • 19:30 uur: DJ
  • 20:00 uur: Trafassi
  • 21:00 uur: Einde event

Bekende artiesten

Django Wagner, Trafassi en Zangduo ZUS komen naar Zoetermeer om het Zomerfeest in Oosterheem met jou mee te vieren. Daarnaast is El Gitano, een lokale muzikant ook aanwezig. Maak hieronder kennis met deze bekende artiesten.

Django Wagner

Django Wagner groeide op in een muzikale zigeunerfamilie. Hij is een echte sfeermaker dus verwacht een gezellig feestje op het Oosterheemplein. In 2009 startte hij zijn carrière met zijn hitsingle Kali, dat gaat over waar hij vandaan komt.

Trafassi

Kleine wasjes, grote wasjes, gooi ze in je wasmasjien‘. De vrolijke nummers van Trafassi kennen we toch allemaal?! Deze Surinaams-Nederlandse feestband speelt een mengeling van Top 40-hits, Caribische stijlen en eigen nummers en zijn dus te zien en te beluisteren op het Zomerfeest.

Zangduo ZUS

De zussen Bo en Kiki vormen samen het Zangduo ZUS. Ze houden van zingen en dansen en laten hun passie zeker zien en horen in Zoetermeer. Eerder waren zij te zien bij ZAPP Live en bij het Mega Piratenfestijn.

Lekker (exotisch) eten en drinken

Het Zomerfeest is natuurlijk pas compleet als er ook lekker iets te eten en te drinken is. Op zaterdag 24 én zondag 25 augustus (10.00 – 18.00 uur) kun je struinen op de wereldmarkt Pasar Mundial op het Oosterheemplein. Er staan gezellige kramen met exotisch eten, drinken en andere leuke hebbedingen. Aan muziek is op de zondag ook gedacht: The Nightbreakers spelen Indo Rock- muziek. Feesten!

Wil je meer informatie over het Zomerfeest en de Pasar Mundial? Kijk dan hier.


Meer over Winkelcentrum Oosterheem ontdekken?

Winkelcentrum Oosterheem winkelcentra

Geopend12:00 - 17:00 *

Oosterheemplein , Zoetermeer

Bekijk meer:winkelcentra

adv.