Dit zijn de beste kappers in Zoetermeer volgens… jullie!

Door Marijke Helsloot 8 januari 2019

Eerlijk is eerlijk, een bad hair day kan je humeur flink verpesten. Daarom vertrouwen we ons haar alleen toe aan de allerbeste kapper. Daarom vroegen we jullie: welke vakman of -vrouw vind jij de beste kapper van Zoetermeer? De reacties stroomden binnen. Deze Zoetermeerse kapperszaken werden het vaakst genoemd!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Haar Wil

Haar Wil Zoetermeer
Haar Wil

Lovende woorden voor kapster Wil, zij kreeg de meeste reacties op onze oproep! Volgens haar klanten is Wil van Ederen van Haar Wil een lieverd en een topper. Voor goed haaradvies kun je altijd bij Wil terecht en sommigen laten echt geen andere kapper aan hun haar komen. Daarnaast heeft ze hele lekkere koffie, is het altijd gezellig in de salon en rekent ze een nette prijs. Haar vader en moeder zijn maar al te trots op haar.

Haar Wil kappers

Vandaag gesloten

Zegwaartseweg 2A, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Charm Hair & Beauty

kapper wijk c

Een goede service, vriendelijk personeel en een heerlijke hoofdhuidmassage. Dit zijn enkele positieve reacties van tevreden klanten die al jaren bij Charm Hair & Beauty komen. Enkele klanten hebben speciale lovende woorden voor kapster Peggy.

Charm Hair & Beauty kappers

Vandaag gesloten

Vaartdreef 57, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Twins Hairsalon

Foto: Unsplash / Sebastian Tiplea

Kapsters en topmeiden Esmeralda en Purdey worden meerdere malen genoemd door enthousiaste klanten van Twins Hairsalon in Meerzicht. Tevreden Zoetermeerders verlaten met een grote glimlach de salon.

Twins Hairsalon kappers

Vandaag gesloten

Savelsbos 1, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Kapsalon De Meiden

Kapper
Foto: ANP

Zoetermeerders, veel uit Oosterheem, komen graag in de gezellige kapsalon van De Meiden Janneke en Carola. Volgens tevreden klanten is het er altijd feest en gezellig en gaan ze met een tevreden koppie de deur weer uit.

Kapsalon De Meiden kappers

Vandaag gesloten

Schiebroekstraat 179, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Sjenkels

“Sjenkels the best” en positieve reacties voor Danielle Groenhorst die haar klanten met een perfect gestylde coupe tevreden naar huis laat gaan.

Sjenkels Zoetermeer kappers

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 116-118, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Kapsalon Maro

Volgens Zoetermeerse Deborah is Kapsalon Maro in Oosterheem ‘de beste voor je haar’. Je lokken worden er met kunde en aandacht bijgepunt en er wordt de tijd voor genomen. En dat zie je!’

Kapsalon Maro Haar & Visagie – Willem Dreeslaan kappers

Wolgastroom 19, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Hafez Hairstyling

Zoetermeerders vinden Hafez een geweldige kapper. In de salon in Rokkeveen is het altijd gezellig en er hangt een goede sfeer. De Zoetermeerse kapper is professioneel en je voelt je er als klant koning.

Hafez Hairstyling kappers

Vandaag gesloten

Aburahout 1-A, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Yours & Mine De Leyens

Yours & Mine De Leyens
Yours & Mine De Leyens

Een pluim voor Monique van Yours & Mine in Rokkeveen en in De Leyens krijgen Mandy en Gail positieve reacties over hun knipwerk van vaste klanten. Zoetermeerders vinden deze kapperszaak naast winkelcentrum De Leyens een fijn adres.

Yours & Mine De Leyens beauty en wellness

Vandaag gesloten

Kaagkade 39, Zoetermeer

Bekijk meer:beauty en wellness

John Knipsalon

Joh Knipsalon Zoetermeer
John Knipsalon

Het is jammer dat John alleen mannen helpt aan een nieuw kapsel anders zou het voor dames ook een hele leuke plek zijn voor een nieuw modelletje. Kijk maar eens naar het toffe interieur.

De moderne kapsalon in winkelcentrum Oosterheem wordt door zijn trouwe klanten positief beoordeeld. Niet alleen voor een nieuw aangemeten kapsel kun je je bij John in de watten laten leggen. Ook voor een perfect getrimde baard of snor wip je even langs. Zoetermeerse Maureen laat weten dat alle drie haar mannen (drie?) altijd naar John Knipsalon gaan.

John Knipsalon kappers

Vandaag gesloten

Oosterheemplein 131, Zoetermeer

Bekijk meer:kappers

Nóg meer tips

Dierenartsen Zoetermeer

De uitslag: dit vinden jullie de 7 beste dierenartsen van Zoetermeer

Lovende woorden, hartverwarmende reacties en mooie verhalen kwamen er op onze oproep binnen. Want wi...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Getipt

adv.