Gaaf! Ga voor de leukste paasbrunch naar Hudson Zoetermeer

Aangeboden door Hudson Bar & Kitchen 11 april 2019

Nog geen plannen voor Pasen? Komt dat even goed uit, want bij Hudson Bar & Kitchen kun je op eerste en tweede paasdag (21 en 22 april 2019) terecht voor een uitgebreide paasbrunch met de meest luxe hapjes. Dat wordt smullen!

Buffet met héél veel keuze

Tijdens de paasbrunch van Hudson ga je genieten van héél veel lekkers. Van luxe sandwiches tot Danish pastry & American sweet stuff: het uitgebreide paasbuffet bevat voor ieder wat wils. Wat krijg je dan precies? Het is bijna teveel om op te noemen. We gaan het proberen. Je hebt keuze uit All American warme en koude brunchgerechten zoals: luxe sandwiches, croissants & wraps, de chef’s Egg Corner, soepjes, mini-pizza buns, mini sateh, american pancakes, en natuurlijk Danish pastry’s & American sweet stuff. Kun je het op denk je? Aan de tijd zal het niet liggen.  Aanschuiven kan vanaf 11.00 uur en je kunt lekker tafelen tot 15.00 uur.

Voor de kleintjes

De kleinste gasten worden zeker niet vergeten bij Hudson. Beter gezegd: kids gaan de tijd van hun leven beleven. Terwijl jij lekker van het paasbuffet geniet kunnen de kleintjes paaseieren zoeken (eerlijk is eerlijk: zonder zoektocht is Pasen niet compleet!), gaan ze los op het springkussen met tot slot lekker uitbuiken in de kidscinema. Dit wil je toch?

Pasen vier je hier

Wil je de gezellige paasbrunch van Hudson niet missen? Reserveer dan nu vast een tafeltje. Hoe je dat doet? Heel simpel: klik op deze link en vul je wensen in. Het is zo gepiept! De prijs is € 24,50 per volwassene en €12,50 voor kinderen t/m 11 jaar. Kinderen t/m 3 jaar gratis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hudson Bar & Kitchen. Meer over Hudson Bar & Kitchen ontdekken?

Hudson Bar & Kitchen restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Hugo de Grootlaan 2, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.