Gaaf! Bij 2B-Home bootsen ze een bruiloft na voor bruidsparen

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 19 januari 2019

Trouwen? Dan ben je vast volop inspiratie aan het opdoen voor jullie bruiloft! Alleen wat is het lastig hè om te beslissen of de locatie wat voor jou is? Bij 2B-Home hebben ze daar een oplossing voor: bij de 2B-Married Bruidsbeurs laten ze het je gewoon zien!

Iedereen weet dat er veel geregeld moet worden en dat je door de jurken en taarten je trouwdag soms niet meer kunt zien. 2B-Home Event Centre wil, als expert op dit gebied, graag helpen met deze keuzes en daarom wordt zondag 27 januari 2019 daar de 2B-Married Bruidsbeurs georganiseerd.

2B-Home Sanne van den Ende Fotografie

Zó gaat jouw mooiste dag eruit zien

Deze unieke beurs staat geheel in het teken van trouwen, trouwen en nog eens trouwen! Om 11.00 uur en om 15.00 uur wordt er een echte bruiloft nagebootst. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw mooiste dag er uit kan zien. Om 13.00 uur ’s middags gaat er een geweldige bruidsshow van start waarbij de bruidsboetiek Lovely Weddings hun mooiste jurken showen en de geïnteresseerden informeren over de mogelijkheden.

2B-Home Sanne van den Ende Fotografie

 

Fotografen, trouwvervoer en méér

Een beurs is geen beurs zonder standhouders. Ook deze editie kun je struinen langs verschillende stands die voor jou klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Den aan een mooie mix van fotografen, sieraden, trouwvervoer, muziek, mode en visagie maar ook de photo booth en cocktailbar wordt niet overgeslagen. Fijn toch! Zo heb je in één klap alles gezien wat voor een bruidspaar belangrijk kan zijn.

Daarnaast is het unieke dagprogramma waarbij je door het bruidspaar van die dag meegenomen wordt door de trouwlocatie en alle onderdelen die tijdens deze droomdag een echte toevoeging zijn! 

Om dus wat inspiratie op te doen en alvast een voorproefje te krijgen over hoe een bruiloftsdag eruit kan zien? Zet de 2B-Married Bruidsbeurs op zondag 27 januari dan alvast in alle agenda’s! Toegang is gratis, er is dus absoluut geen reden om niet te komen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door 2B-Home Event Centre Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Nu open07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.