Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga met de kinderen op stap naar dit leuke, culinaire evenement in het Stadshart

Door Marijke Helsloot 11 januari 2019

Het is zondag een vrolijke boel in het Stadshart. Jouw kinderen, neefjes, nichtjes of oppaskinderen kunnen leren koken op verschillende plekken in het winkelcentrum en poffertjes en suikerspinnen eten.

Alle kleine koks in spé krijgen onder begeleiding van vrolijke koks kookles en kunnen ze het volgende klaarmaken en beleven:

 • Culi Kids Booth (Promenadeplein)
  12.00 – 16.00 uur
  Alle kinderen krijgen een koksmuts en een koksschort voor zodat ze professioneel aan het werk kunnen gaan. Er worden verschillende recepten gemaakt. Tot slot mogen ze hun eigen gemaakte hapjes lekker opeten.
 • Pimp Your Donut (Spazio)
  12.00 – 16.00 uur
  In Spazio kunnen kinderen hun eigen donut pimpen. De donut wordt vers gemaakt en wordt voorzien van een lekkere topping. Hierna mogen de kinderen nog verschillende strooisels op de donut doen om ‘m nog mooier (én lekkerder!) te maken.
 • Poffertjesstand (Spazio)
  12.00 – 16.00 uur
  Bij de poffertjesstand hoeven de kinderen de poffertjes niet zelf te maken. Ze krijgen ze gewoon gebakken en al gepresenteerd op een bordje.
 • Kauwgomballen Kok (Passage boven)
  12.30/13.30/14.30/15.30 telkens 30 minuten
  De Kauwgomballen-kok is zondag in de Passage om een kleine voorstellingen met een kauwgomballen-baan te doen. De kinderen kunnen hem helpen in zijn verhaal.
 • Suikerspin Kunstenaar (Cadenza)
  12.00 – 16.00 uur
  De suikerspin kunstenaar maakt de mooiste figuren van suikerspin. Kids kunnen zien hoe de kunstenaar te werk gaat (en waarschijnlijk zijn creaties ook wel proeven).
Ladies Night Kinepolis Zoetermeer

Heb jij geluk! Je kunt naar de extra Ladies Night met de film ‘Verliefd op Cuba’

Leuk! Op 14 februari komt de film'Verliefd op Cuba' in de Nederlandse bioscopen. Tijdens de Ladies N...

Meer over

Doen

adv.