Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Zoetermeer

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Zoetermeer. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met dat muziekevenement dat zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een fietstocht

Balijbos
Balijbos

Op een mooie wintermiddag is er niets ontspannender dan een flinke fietstocht maken met je familie. Dat kan heel goed in Zoetermeer en omgeving! Maak een rondje door het Balijbos en het Biesland voorbij Rokkeveen of ga het Groene Hart in via de polders bij Zoeterwoude, richting Leiden. Je ontdekt hele mooie plekjes die helemaal niet zo ver van huis af liggen. Daarna heb je die zondagmiddagborrel wel verdiend 😉.

Borrelen bij Restaurant Achteraf

©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij Restaurant Achteraf is alles wat je nodig hebt in januari. In dit mooie restaurant hangt een relaxte sfeer en bestel je brood met aioli of chorizo worstjes van de grill. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Geniet van funk, rock en blues

JJ MusicHouse
Foto: JJ MusicHouse

Regelmatig is er op zondagmiddag bij JJ MusicHouse van 15.00 tot 18.00 uur livemuziek. Jazz, metal, rock en jamsessies: alle muziekstijlen vind je terug in dit sfeervolle podiumcafé. Luister bijvoorbeeld op zondag 12 januari naar countrysongs of op 19 januari naar een funkrock coverband. Ga met vrienden of familie, luister naar de muziek, klets bij en heb plezier. Bestel er een alcoholvrij drankje bij en wat borrelhapjes.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.