Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Zoetermeer

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar het theater, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete café. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Zoetermeer. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen in het Stadshart

Winkelen Zoetermeer
Rosalien en Lois

Trommel je vriendinnen op en ga zondagmiddag 17 november shoppen in het Stadshart. De dag daarvoor is de sinterklaasintocht dus dan heb je mooi de kans om cadeautjes in te slaan. Een paar nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook van harte welkom, net als die ene jurk die al héél lang op je verlanglijstje staat.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij SoSo

©Yourlittleblackbook.me

SoSO is een fijne plek voor de zondagmiddagborrel. Neem plaats aan één van de knusse tafeltjes, bestel wat lekkere Zuid Amerikaanse hapjes en geniet van een goed drankje. Tip: SoSo schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Bekijk deze tentoonstelling in Museum de Voorde

Museum de Voorde Zoetermeer

Ben jij al een keer in het Museum de Voorde in het Stadshart geweest? Al enige maanden is daar de toffe tentoonstelling “Dit zijn wij’ te zien die gaat over de generaties van nu en vroeger. Daarnaast kun je de fotoserie van geboren en getogen Zoetermeerder en fotograaf Jan Dirk van der Burg bekijken. Kijk hier voor meer informatie.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.