Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trouwen? Kom naar de trouwbeurs van 2B-Home in Zoetermeer

Aangeboden door 2B-Home Event Centre 9 september 2019

Trouwen? Dan ben je vast volop inspiratie aan het opdoen voor jullie bruiloft! Alleen wat is het lastig hè om te beslissen of de locatie wat voor jou is? Bij 2B-Home hebben ze daar een oplossing voor: bij de 2B-Married Bruidsbeurs op 22 september kun je de hele dag inspiratie op doen.

Trouwen doe je (als het goed is) maar één keer. Daarom zorgen ze er bij 2B-Home voor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw droombruiloft. Ze zijn na zoveel jaren als trouwlocatie, expert te noemen op het gebied van bruiloftsorganisatie en daarom helpen ze je graag. Op The Perfect Wedding halen ze een gemiddelde score van 9.9!

Zó gaat jouw mooiste dag eruit zien

De 2B-Married trouwbeurs in Zoetermeer staat geheel in het teken van trouwen, trouwen en nog eens trouwen! Om 11.00 uur en om 14.00 uur wordt er een echte bruiloft nagebootst. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw mooiste dag er uit kan zien. Om 13.00 uur ’s middags gaat er een geweldige bruidsshow van start waarbij bruidsboetiek Lovely Weddings de mooiste jurken showt.

Fotografen, trouwvervoer en méér

Daarnaast zijn er natuurlijk ook tal van standhouders die willen helpen om de juiste invulling te geven aan jouw perfecte trouwdag. Deze editie staat er weer een mooie mix van fotografen, sieraden, trouwvervoer, muziek, mode en visagie. Toegang is gratis, er is dus absoluut geen reden om niet te komen! 

Beeld: 2B-home
2B-Home Sanne van den Ende Fotografie
2B-Home Sanne van den Ende Fotografie
2B-Home
2B-Home

De 2B-Married Bruidsbeurs is op zondag 22 september 2019 van 11.00 uur tot 16.00 uur.  Het programma is goed gevuld en bezoekers kunnen de locatie kosteloos verkennen. Informatie over deze bruidsbeurs staat ook op de website van 2B-Home:
www.2b-home.nl

Lees ook:

Tip: vier je babyshower of gender reveal party bij 2B-Home!

Organiseer jij binnenkort een babyshower, gender reveal party of kraamfeest? Dan kun je in alle geva...

Gaaf! Bij 2B-Home bootsen ze een bruiloft na voor bruidsparen

Trouwen? Dan ben je vast volop inspiratie aan het opdoen voor jullie bruiloft! Alleen wat is het las...

Meer over 2B-Home Event Centre ontdekken?

2B-Home Event Centre vrijetijd en uitgaan

Gesloten07:00 - 02:00

Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.