Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Locomotion Reünie 2019: daar moet je bij zijn

Door Marijke Helsloot 11 september 2019

Een van de beste Zoetermeerse feesten van het jaar: De Locomotion Reünie. Good old memories komen weer naar boven als je met z’n allen (maar dan wel een paar jaartjes ouder) op de dansvloer staat te housen en te hakken. De DJ’s van toen staan weer achter hun draaitafels om jou een topavond te laten (her)beleven. Tussendoor kun je ook de traditionele Loco-saté eten en een praatje maken met een uitsmijter en toiletjuf van toen.

Alweer voor de derde jaar op rij wordt de Locomotion Reünie georganiseerd in verschillende zalen en ruimtes van SnowWorld. Er zijn maar liefst zeven areas waar je kunt dansen, drinken, lachen en oude herinneringen kunt ophalen. Misschien kom je je oude liefde wel tegen of die ene vriendin van school. Het enige verschil is dat de locatie net wat anders is, de discotheek bestaat al een aantal jaren niet meer, en we hebben met z’n allen een paar rimpels erbij gekregen. Maakt het uit: gewoon lekker uit je dak gaan.

In de verschillende areas kom je 70’s, 80’s en 90’s muziek tegen, R&B, Swingbeat en housemuziek. Er is een feestcafé met après ski-muziek waar je luid kunt meelallen en bier drinken. In de foodcorner is de Loco-saté, friet worsten en hamburgers: net als vroeger als je trek had in een vette hap tussen het dansen en versieren door.

Op de fiets (net als vroeger!)

De Locomotion Reünie 2019 is op zaterdag 28 september van 20.030 tot 03.30 uur. Je kunt er het eenvoudigste komen op de fiets of met de RandstadRail (halte Voorweg), met de taxi en de auto. Parkeerplaatsen zijn op het terrein van SnowWorld en daar buiten. Er zijn nog kaarten online beschikbaar. Bestel ze hier.

Lees ook:

Locomotion Zoetermeer

Zoetermeer Toen: de leukste beelden van stappen in discotheek Locomotion

Menig Zoetermeerder heeft leuke herinneringen aan discotheek Locomotion. Hardcore party's, uitgaan o...
Amphion Zoetermeer

Kijk mee met deze beelden van stappende Zoetermeerders in Amphion

Ging jij vroeger uit in Amphion? In de kleinste én gezelligste discotheek kwam je heel Zoetermeer te...
Molen De Hoop Zoetermeer open monumentendag 2019 Zoetermeer

Open Monumentendag 2019: dit is er te doen

Er zijn zóveel gebouwen in Zoetermeer die bijzonder zijn en waar je eigenlijk nooit een kijkje kunt ...

Meer over

Doen

adv.