Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dag van de bouw 2019: Dit kan je doen in Zoetermeer

Door Redactie indebuurt Zoetermeer 12 juni 2019

Benieuwd wat er gaat gebeuren in de Nieuwe Driemanspolder? Dat kan zaterdag  tijdens de Dag van de Bouw. Dit weekend kan je op veel plekken in Nederland een kijkje nemen op bouwlocaties die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

De Nieuwe Driemanspolder wordt straks een natuur en recreatiegebied met paden voor wandelaars, fietsers en ruiters. Ook gaat het gebruikt worden voor het opvangen van water bij extreme regenval. De polder ligt tussen  Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Het is de bedoeling dat het project eind 2020 klaar is.

Zaterdag 15 juni kan je dus een kijkje komen nemen tussen 11.00 en 16.00 uur. Er zijn rondleidingen met een elektrische trein, er is een waterspeelplaats en verschillende activiteiten voor de kinderen. Je hoeft je hiervoor niet vooraf op te geven.

Er zijn toiletten aanwezig op het terrein en er wordt water en fris geschonken. Het terrein is rolstoeltoegankelijk.

De locatie is te bereiken via de Voorweg 135. De organisatie vraagt om zoveel mogelijk met lopend, met de fiets of het OV te komen omdat er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is.

Grijp je kans: win bij indebuurt een dagje Efteling, Slagharen of Walibi

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe weggeefacties. Een da...

Hé, een koe! Op deze plek kun je die tegenkomen

 

Meer over

Doen Nieuws

adv.