Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke, Zoetermeerse uit-tips voor komend weekend en daarna

Door Marijke Helsloot 18 september 2020

Ook al gaan de grote evenementen in Zoetermeer voorlopig niet plaatsvinden toch worden er een boel leuke, kleine evenementen en activiteiten georganiseerd. Vanaf vrijdag 18 september en de dagen daarna is er genoeg te beleven in onze stad. We hebben ze op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gamen

Het Nationaal Videogame Museum is weer geopend. In het museum worden gave activiteiten en workshops georganiseerd met onder meer ontwikkelaars van games.

Morgen is het zover: workshops! Cosplay! Lezingen door game developers! Koop nu een ticket op onze website: https://www.nationaalvideogamemuseum.nl/nationale-game-cultuurdagen

Geplaatst door Nationaal Videogame Museum op Woensdag 16 september 2020


Meer over Nationaal Videogame Museum ontdekken?

Nationaal Videogame Museum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Theaterplein 11, Zoetermeer

Bekijk meer:musea

Klapstoel-cabaret

Het enige wat je nodig hebt is een klapstoeltje en een goede bui. De maand september staat in het teken van cultuur en op zaterdag 19 september kun je een buiten-voorstelling meemaken in de wijk Buytenwegh. Op gepaste afstand klap je je stoeltje uit en luister je gratis naar de voorstelling van verschillende cabaret-talenten. Kijk hier voor het programma en aanmelden.

Schoonmaken!

We houden natuurlijk elke dag onze stad netjes maar met elkaar opruimen is veel leuker. Zaterdag 19 september is het Landelijke Opschoondag. In Zoetermeer ruimen buren, verenigingen en sportclubs zwerfafval op zodat onze stad door een ringetje te halen is. In de wijk Oosterheem worden opruimers getrakteerd op wat lekkers door supermarkt Jumbo. Meer energie dus om nóg harder te kunnen werken.

Muziek op het terras

Springen, dansen en luid meezingen met een heleboel anderen zit er helaas niet in. Maar fijn neerstrijken op een zonnig terras en luisteren naar live muziek is ook leuk. Bij Restaurant Achteraf is zondagmiddag 20 september live gitaarmuziek te beluisteren.

LIVE MUZIEK ZONDAGMIDDAG 20 SEPTEMBER OP ONS OVERDEKTE TERRAS!
De bekende ster-gitarist Chris Koenen speelt met…

Geplaatst door Restaurant Achteraf op Vrijdag 18 september 2020


Meer over Restaurant Achteraf ontdekken?

Restaurant Achteraf restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Dorpsstraat 97 P, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Drive-in bioscoop

Superleuk! Op dinsdag 22 september kun je naar de drive in-bioscoop op het parkeerterrein bij Silverdome. In verband met de Nationale Vredesweek draait Filmhuis Cameo de twee topfilms ‘Black Butterflies’ en ‘The railway man’. Voor 20 euro heb je een parkeerplek en kun je op een veilige manier samen film kijken. Reserveren doe je hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.