Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

25plussers opgelet: van dit feest ga je extreem gelukkig worden

Aangeboden door Disco-Train 13 september 2019

Zin om een avond ouderwets los te gaan? Dan hebben we wat leuks voor je. Het megasucces Disco-Train komt terug naar Zoetermeer. Dat betekent een avond lang losgaan op de dikste hits van toen en pure gezelligheid. Het is niet voor niets dat vrijwel elke editie uitverkocht is. Lees verder voor meer info en zet 5 oktober alvast in je agenda.

‘You can dance, you can jive’  want, wie kent ze niet? Hier worden de hele avond discokrakers en super-hits gedraaid. Niets is fout en niets is té gek. Noem het maar en de dj’s spelen het voor je. Trek die dansschoenen maar uit de kast want stilstaan zit er niet bij deze avond.

Disco-Train

Over welk feest hebben we het nou? Over Disco-Train natuurlijk. Je hebt vast al eens gehoord van dit feest want het is al 15 jaar een mega-succes is in Nederland. Op 5 oktober zijn de feestvierders in Dekker Zoetermeer te vinden met een editie om van te smullen. Naast de lekkerste muziek is er een (gratis) photobooth, een foodcourt en méér leuks wat je alleen zelf kunt meemaken 😉

[tekst gaat door onder video]

Tijdmachine

Het is alsof de tijdmachine in werking is gezet. De spiegelbollen draaien, de discoverlichting staat aan en op grote schermen projecteert VJ-Pete nostalgische beelden en videoclips. In de twee verschillende area’s heb je the best of both worlds. Ga naar Area 1 voor tijdloze discokrakers waar je niet op stil kunt blijven staan! Genoeg van de Trammps en Michael Jackson? Ga dan los in Area 2 op dikke, vette club hits van toen én nu.

You name it, they play it

Het leuke is dat je zeker weet dat jouw favo-nummer uit de 70s, 80s, 90s & 00s voorbij komt. Duurt het je te lang? Dan vraag je het toch gewoon aan. Net zoals vroeger. De dj’s zorgen er samen met jou voor dat het één groot feest van herkenning wordt. De ultieme herleving van toen. Benieuwd wie het zijn? Houd je vast: DJ Sven (bekend van nr1 hit, radio Veronica & radio 10), DJ Sanny & DJ Dennis Harinck (van Locomotion), DJ Bo Bellow (van The IT), VJ Pete en natuurlijk DJ Johan (de mister Disco-Train).

[tekst gaat door onder foto]

Photobooth. Beeld: Disco-Train

Tickets

Heb je er al zin in? Mooi, want zonder jou geen feestje! Wij verwachten je dan ook gewoon te zien op 5 oktober! De kaartjes gaan als een trein, dus zorg ervoor dat je jouw tickets op tijd in huis hebt. Tickets kun je gemakkelijk bestellen via onderstaande button of via deze link.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Disco-Train. Meer over Disco-Train ontdekken?

Disco-Train vrijetijd en uitgaan

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.