Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x de leukste tips tijdens de CultuurZomer in Zoetermeer

Aangeboden door Floravontuur Promotie Zoetermeer 10 september 2020

In Zoetermeer is er de komende tijd extra veel te beleven! Deze weken staan vol in het teken van de laatste maand van de CultuurZomer. Wij delen vast elf leuke tips met je. Van games ontwikkelen tot cabaret of een concert bijwonen: er is voor ieder wat wils!

Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

Nationale Game Cultuurdagen

Donderdag 17 en vrijdag 18 september vinden de Nationale Game Cultuurdagen plaats in het Nationaal Videogame Museum. Op deze twee dagen kan je creatieve gameworkshops volgen, kom je alles te weten over het ontwikkelen van games en zullen toffe sprekers je alles vertellen over de game- en fancultuur!

Klapstoelkabaret

Cabarettalent van nu, geheel coronaproof, in de buitenlucht op een zomeravond en helemaal gratis: dat is het Klapstoelkabaret. Neem 19 of 26 september je eigen klapstoeltje mee naar Stadstheater Zoetermeer en geniet van een cabaretvoorstelling in de open lucht!

Live concert Gazpacho

Cultuurpodium Boerderij presenteert dit najaar Rockin’ the Screen: muziekfilms, -docu’s en concertregistraties. Op 18 september kan je naar de wereldpremière van het nieuwe album van Gazpacho ‘Fireworker’ kijken via een groot scherm. Er is live verbinding met de band vanuit de zaal, zodat zij toch nog een beetje aanwezig zijn!

Online Festival WKND & ‘SUB

Muziek, dans, sport en kunst; dat is Festival WKND & ‘SUB! Dj’s, artiesten, live-acts, kunstenaars, speciale gasten en opkomend talent zullen woensdag 23 september zorgen voor een spectaculair en kleurrijk programma. Het is een online evenement, dus je kan lekker vanaf de bank de talenten bewonderen.

Relaxte muziekavond met Chillax

Chillax is een band die lekker ontspannende muziek maakt en waar kwaliteit en vermaak voorop staan. Lekker een avondje genieten van jazz, soul en R&B muziek op vrijdag 25 september in JJ Music House, dus! Reserveer van te voren wel even een kaartje.

Terug in de tijd met Historisch Zoetermeer

Op zaterdag 26 september gaat Zoetermeer terug in de tijd! Bezoek tijdens Historisch Zoetermeer de marktkramen met allerlei bijzondere spullen en eten, maak een koetsritje door het historische centrum van Zoetermeer en luister naar bijzondere Keltische muziek op het Dobbe-eiland.

Lunchconcert Beth & Flo

Kom op woensdag 16 september naar de Oude Kerk voor een bijzonder en verrassend lunchconcert van Beth & Flo. Deze eigenzinnige pianistes zijn helemaal op elkaar ingespeeld en hebben niet alleen Nederland al veroverd, maar zijn ook in het buitenland erg gewild!

Once Upon a Time in Hollywood

Deze film van Quentin Tarantino speelt zich af in Los Angeles in 1969, in de tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman (Brad Pitt) proberen een baan te krijgen in de filmindustrie, maar dit is nog knap lastig in deze tijd. Je kunt ‘m woensdag 30 september komen bekijken in Filmhuis Cameo.

Foto-expositie van Remco Koers

Afgelopen week is de foto-expositie geopend van fotograaf Remco Koers. De fotograaf maakte tien fotosessies van Zoetermeerse culturele makers in de tijd van corona. De beste foto’s zijn slechts één maand gratis te zien Bij Terra Artprojects in Zoetermeer.

Concert Meis & Someone

Meis & Someone zullen samen zaterdagavond 26 september vanuit UITfestival Zoetermeer optreden in Cultuurpodium Boerderij. Deze twee dames zijn jonge, originele talenten die je zeker een keer live wil zien optreden. Je moet bij dit concert wel een kaartje reserveren, voordat het vol zit.

Lezing met live muziek ‘Klaviermuziek uit de Barok’

Dinsdag 29 september is er een lezing met live muziek in Herberg Oude Kerk. Ronald de Jong vertelt over de wereld van klassieke muziek. Hij kan erg boeiend vertellen en zal ook wat klankvoorbeelden laten horen op beide kerkorgels en het klavecimbel. De toegang is gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk.

Agenda CultuurZomer Zoetermeer

Iets tofs gespot? Leuk! Uiteraard zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven tijdens de CultuurZomer in Zoetermeer die absoluut het bezoeken waard zijn. Bekijk hieronder de hele agenda.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Floravontuur Promotie Zoetermeer. Meer over Floravontuur Promotie Zoetermeer ontdekken?

Floravontuur Promotie Zoetermeer

Eerste Stationsstraat 97a, Zoetermeer

Lees ook

Treinstation Zoetermeer

Tussen Zoetermeer, Den Haag en Woerden rijden dit weekend geen treinen, lees hier meer:

Er zijn dit weekend, vanaf vrijdag 11 tot en met zondag 13 september, werkzaamheden op het spoor. Op...

Van schoonmakers tot accountmanagers: 7 x toffe banen in Zoetermeer

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 7 leuke v...
Konijnen Zoetermeer

Konijn Bugs werd gevonden onder een auto en vond een maatje via een speeddate

Een ontsnapt konijn, een geparkeerde auto, een speeddate en de Prinsessegracht in Den Haag. Snap jij...

Nieuw: 7 x huizen in Zoetermeer die echt nét te koop staan

De huizenmarkt in Zoetermeer is altijd in beweging en dat is ook te zien aan dit lijstje. We zetten ...
Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

adv.