Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

#Berenjacht in Zoetermeer: dit zijn de beren in jullie vensterbanken in beeld

Door Marijke Helsloot 30 maart 2020

De wereldwijde trend #berenjacht is een laaiend succes. Ook in Zoetermeer duiken de liefste knuffelberen op vensterbanken en balkons op. Niet om mensen te bewegen massaal de straten op te gaan maar als lief gebaar om naar elkaar te groeten bij een eventueel ommetje door de straat.

Onze mailbox stroomde, en stroomt nog steeds, vol met foto’s van lieve knuffelberen. We merken dat #berenjacht leeft in onze stad. Nogmaals, niet om mensen massaal de straat op te sturen, want dat mag echt niet. Maar als we dan even snel een frisse neus halen in de buurt is het leuk om tegen die vrolijke berenhoofdjes aan te kijken. Vooral voor kinderen is het leuk om de knuffelbeesten voor de ramen te zien.

Jullie foto’s

De eerste foto’s van #berenjacht in Zoetermeer delen we in beeld via dit artikel. En als je naar buiten gaat om zelf op zoek te gaan naar Zoetermeerse beren: houd de richtlijnen van de RIVM aan. Dus minimaal 1,5 meter afstand tussen elkaar en niet met meer dan drie personen (inclusief jezelf) op een plek samenkomen.

#Berentocht Zoetermeer: dit zijn de foto’s (deel 1)

#berenjacht zoetermeer

#Berentocht Zoetermeer: dit zijn de foto’s (deel 2)

adv.