Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jobalert! Flexibele werktijden en korting op fitness: hier wil je werken

Aangeboden door Teleperformance 6 juni 2019

Flexibele werktijden, veel doorgroei mogelijkheden en een groep collega’s die je binnen twee weken je vrienden noemt. Klinkt te goed om waar te zijn toch? Tenzij je werkt bij Teleperformance in Zoetermeer. Voor de customer service afdeling zoekt Teleperformance een hoop nieuwe medewerkers. Wij zijn alvast gaan kijken.

Ellis Bruinink, de Business Unit Manager verwelkomt ons in het pand van Teleperformance Zoetermeer. Ze neemt ons mee naar een gezellige, grote afdeling waar een hoop mensen druk aan het werk zijn. ”Zoals je ziet zijn er nog een paar stoelen vrij. Dat komt doordat we aan het verhuizen zijn, maar ook omdat we door uitbreiding veel meer mensen nodig hebben!” Aldus Ellis.

Jouw nieuwe baan

Het gaat dan vooral om de functie customer service voor Mediamarkt. Wat houdt dat in? Dat gaan we je vertellen. Als customer service medewerker ben je de vraagbaak voor klanten van Mediamarkt. Teleperformance heeft meerdere opdrachtgevers waar zij de customer service voor doen. Mediamarkt is daar één van. Jij beantwoordt alle vragen die binnenkomen en je adviseert, informeert én inspireert klanten, die je als echte VIP’s behandelt. Niet omdat dat ‘moet’, maar omdat ze dat voor jou en voor onze opdrachtgever ook echt zijn.

Teleperformance team | Beeld: Teleperformance

Fitness & Bonus

Wat krijg je daarvoor terug? Een heleboel. Zo heb je flexibele werktijden, dus het kan zomaar zijn dat je dinsdagmiddag lekker de stad in kunt (héhé, eindelijk geen rijen voor de pashokjes). Daarbij heb je geen excuus meer om niet te gaan sporten want bij Teleperformance heb je een fitnessplan en tot slot krijg je bij goed werk nog bonussen óók! Wil je doorgroeien? Dan heb je aan Teleperformance ook een goede werkgever. Ze bieden namelijk verschillende groeitrajecten aan. De sky is the limit!

Jouw nieuwe collega’s

Het customer serviceteam is een gemengde groep bestaande uit studenten, parttimers en fulltimers en iedereen gaat leuk met elkaar om. Een gezellig praatje bij de koffiecorner of in het bedrijfsrestaurant met één van je collega’s is dan ook eerder regel dan uitzondering. Priscilla (30) werkt al 1,5 jaar bij Teleperformance en die ziet zichzelf voorlopig niet vertrekken!

”Je kunt werken wanneer je wilt en die flexibiliteit is super fijn. Daarnaast is elke dag anders, ik verveel me nooit. Het ene moment ben ik een case aan het oplossen en het volgende moment ben ik een klant aan het adviseren”, aldus Priscilla.

Dus, waar wacht je nog op? Klik op de oranje button en ga voor die droombaan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teleperformance. Meer over Teleperformance ontdekken?

Teleperformance zakelijke dienstverleners

Orfeoschouw 70, Zoetermeer

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.