Dit zijn de nieuwste vacatures in Zoetermeer

Door Marijke Helsloot 9 januari 2019

Zo, de feestdagen zitten er weer op, de kinderen gaan weer naar school en we gaan weer fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet. Op zoek naar een baan omdat je een tijdje zonder zit of tijd voor een nieuwe uitdaging? Check dan elke woensdag onze overzichten met de leukste banen in Zoetermeer en wie weet start je binnenkort met een hele leuke functie.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Allrounder in de bediening bij Doppio Espresso

Wil je werken in de wondere wereld van koffie? Reageer dan op deze vacature bij Doppio in het Stadshart. Ze schenken daar niet alleen goede koffie maar ze hebben ook hele lekkere taarten, koeken en muffins.

Doppio Espresso Zoetermeer

Allround bediener bij Doppio Espresso

Doppio
Parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Freelance online redacteur bij indebuurt Zoetermeer

Een leukere baan bestaat er niet dus dit is je kans te reageren op de freelance functie bij indebuurt. Wil jij onze collega worden en schrijven over de leukste stad van Nederland? Reageer dan snel!

indebuurt Zoetermeer vacature

Freelance online redacteur indebuurt Zoetermeer

indebuurt Zoetermeer
Freelance - Geplaatst op 09 jan 2019

Personeel gezocht bij nieuw te openen Johnny’s Burger

Bezorgers, allround medewerkers en Burger flippers worden gevraagd bij het nieuw te openen filiaal van Johhny’s Burger in het Stadshart. Ben je burger-fan? Reageer dan snel. De nieuwe locatie gaat begin 2019 open.

Johnny's Burger Zoetermeer

Personeel gezocht voor Johnny’s Burger

Johnny’s Burger Company
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Chauffeur bij Jongerius Bakker

Je moet wel een wat voorzichtige rijder zijn als je met de heerlijke slagroomtaarten en andere lekkernijen van Jongerius Bakker door de stad rijdt. Alles moet uiteraard heel aankomen in de winkels! Heb je geen moeite met vroeg opstaan en ben je een uitstekende chauffeur? Reageer dan snel!

Vacatures Zoetermeer

Chauffeur bij Jongerius Bakker

Jongerius Bakker
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Winkelmedewerker bij Thijs Brand tweewielers

Zoetermeer is een fietsstad dus hoe leuk is het dan als je enthousiaste fietsers kunt voorzien van goed advies over de aanschaf van een nieuwe fiets. Ondertussen houd je de winkel netjes en voorzie je de fietsen en accessoires van de juiste prijskaartjes.

Thijs Brand Zoetermeer

Winkelmedewerker bij Thijs Brand tweewielers

Thijs Brand
Parttime - Geplaatst op 09 jan 2019

Medewerker servicebalie bij Bouwhof

Als je werkt bij Bouwhof werk je voor een echt Zoetermeers bedrijf. Als medewerker aan de servicebalie ben je hét gezicht dat de klanten als eerste zien bij binnenkomst. Je geeft informatie, helpt klanten met vragen, rekent af en handelt de retouren af. Een veelzijdige baan!

Bouwhof Zoetermeer

Medewerker servicebalie bij Bouwhof

Bouwhof
Parttime - Geplaatst op 09 jan 2019
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.