Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe look voor jouw meubels, deuren of keuken: dit bedrijf geeft ze een tweede leven

Aangeboden door Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking 4 december 2020

Een tweede leven geven aan een (antiek) meubel of zelfs heel je keuken in een nieuw jasje steken, zónder zelf te hoeven klussen? Laat dat maar aan spuiterij Van Wijk over. Zij voorzien álles wat met interieur te maken heeft van een nieuwe look. Het enige dat jij zelf hoeft te doen is een foto opsturen en een kleur kiezen!

Van Wijk Spuiterij & Jachtafwerking in Moerkapelle is een echt familiebedrijf. De huidige eigenaar, Michael van Wijk, nam de onderneming begin 2020 over van zijn grootvader. “Hij richtte dit bedrijf in 1965 op”, zegt Michael. “Maar eigenlijk legde zijn vader, dus mijn overgrootvader, al het fundament voor het bedrijf. Hij deed al vóór de oprichting spuitwerk aan boord van jachten. Daar komt de naam dan ook vandaan.”

Eigenaar Michael van Wijk. (Foto: indebuurt Zoetermeer)
Foto: indebuurt Zoetermeer
Foto: indebuurt Zoetermeer
Foto: indebuurt Zoetermeer
Foto: indebuurt Zoetermeer

25.000 kleuren

Inmiddels kun je bij deze spuiterij voor véél meer terecht. Een salontafel die op zolder staat te verstoffen? Kom maar door. Tussendeuren die een nieuwe look kunnen gebruiken? Geen probleem. Zelfs je keuken kan van een compleet nieuwe uitstraling worden voorzien. Michael: “Wat voor materiaal het is maakt niet zoveel uit, we kunnen overal wel mee uit te voeten. Ook aluminium of metaal. Qua kleur kun je alle kanten op: er zijn meer dan 25.000 kleuren mogelijk.”

Goedkoper dan nieuw

Volgens Michael is het overspuiten een slim alternatief voor een nieuwe keuken of een nieuw meubel. “Waarom zou je iets wegdoen dat nog stevig is en nog doet wat het moet doen? Of misschien wel lang in de familie zit? Geef het een nieuwe look en het is in één keer weer helemaal hip.” 

Bij grotere projecten, zoals een keuken, komt er altijd iemand ter plekke kijken. “Een keuken vraagt speciale aandacht. De losse delen demonteren we en nemen we mee naar de spuiterij. De vaste delen, bijvoorbeeld op het punt waar een keuken aan de woonkamer grenst, verven we ter plekke. Uiteraard in precies dezelfde kleur als de losse delen. Mensen zijn vaak verbaasd over het resultaat. Je keuken lijkt wel nieuw, terwijl je véél goedkoper uit bent dan wanneer je een nieuwe keuken zou kopen.”

Hieronder een voor- en nafoto van een keuken die door Van Wijk is overgespoten. Tekst gaat door onder de foto

Een door Van Wijk overgespoten keuken. Links de oude situatie, rechts de nieuwe. (De vloer en aanpassingen aan inbouwapparatuur zijn niet door Van Wijk gedaan.)

Kom maar door met jouw project

Heb je ook een project – groot of klein – dat je wilt laten aanpakken? Maak een foto en stuur deze op via WhatsApp of e-mail. Michael of een collega neemt vervolgens contact met je op, om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij de haal- en brengservice hoef je je over vervoer geen zorgen te maken. Wel de lusten, niet de lasten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking. Meer over Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking ontdekken?

Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking klusbedrijven

Vandaag gesloten

Ambachtstraat 1b, Moerkapelle

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.