Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toyota dealer weg uit Zoetermeer: hier kun je gelukkig wel terecht

Aangeboden door Kneppers autobedrijf B.V. 6 maart 2020

Goed nieuws voor Toyotarijdend Zoetermeer. Autobedrijf Kneppers staat natuurlijk al in jouw contactenlijst als hét adres voor aanschaf, onderhoud of reparatie van je auto. Vooral als het om Japanse merken gaat, zoals Honda, Mitsubishi en Daihatsu. Daar is nu ook Toyota bijgekomen, want sinds kort is Kneppers Autobedrijf officieel merkspecialist in Toyota.

Dat Kneppers nu ook Toyota’s onderhoudt is natuurlijk goed nieuws voor Zoetermeerders met een Toyota. “Veel Toyotarijders wisten de weg naar Kneppers Autobedrijf gelukkig al te vinden”, vertelt eigenaar Richard Kneppers. “Dat willen wij graag zo houden. Daarom kun je nu bij ons terecht voor onderhoud, apk en aanschaf van een Toyota. Daarbij krijgen klanten alle voordelen van een officiële Toyota servicepunt, zoals een gratis pechhulp-pas bij onderhoud. Daarnaast kunnen nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s”, vertelt Richard.

Pluspunten voor Toyotarijders

Kneppers Autobedrijf is nu aangesloten bij VETOS, een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Toyota. Dat betekent dat enkele fijne pluspunten voor Toyotarijders. Want door de samenwerking met VETOS kan Kneppers nu ook originele Toyota-merkonderdelen leveren, krijg je een gratis pechhulp-pas als je onderhoud laat uitvoeren en kun je ook terecht voor garantiezaken. 

Persoonlijke aandacht

Verder blijft de persoonlijke aandacht die ze bij Kneppers Autobedrijf voor je hebben onveranderd. Richard: “Al sinds de jaren zestig is het bieden van hoge kwaliteit en het bieden van persoonlijke aandacht waar het voor ons allemaal om draait. Daar gaan we voor, iedere dag opnieuw.”

Heel fijn is bijvoorbeeld de breng- en ophaalservice. Als je je auto hebt gebracht voor onderhoud, kun je als je wilt thuis worden gebracht. En natuurlijk word je dan ook weer opgehaald als je auto weer voor je klaarstaat. Een soort gratis taxiservice. Al kun je natuurlijk ook gebruik maken van één van de splinternieuwe elektrische leenfietsen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kneppers autobedrijf B.V.. Meer over Kneppers autobedrijf B.V. ontdekken?

Kneppers autobedrijf B.V. autobedrijven

Gesloten08:15 - 18:00

Rokkeveenseweg Zuid 159, Zoetermeer

Bekijk meer:autobedrijven

adv.