Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Whoop, Whoop, Whoopsy: superleuke, betaalbare mode

Door Marijke Helsloot 20 juli 2018

Een intieme, kleurrijke kledingboetiek verstopt in de Zoetermeerse Dorpsstraat. Voor veel Zoetermeerders nog een onontdekt plekje waar je een keer geweest moet zijn.

Super vrolijke zomerjurken, stoere boots, kleurige zomerhoedjes, mooie leren tassen, hippe sieraden en gezellige woonaccessoires kun je hier vinden. Eigenaresse Patty verwelkomt je graag in haar sfeervolle kledingzaak op de sofa met een kop koffie en een goed gesprek.

Whoopsy Zoetermeer
Elke week vind je wel iets nieuws bij Whoopsy

Voor ieder wat wils

In eerste instantie zou je kunnen denken dat er alleen jong publiek de kledingzaak Whoopsy bezoekt als je voor de trendy etalage staat of in de webshop kijkt. ,,Niets is minder waar”, vertelt Patty. Ik word helemaal blij als een oudere dame in een vrolijke, gekleurde zomerjurk de winkel verlaat. Maar ook Zoetermeerders die een feestje hebben of een festival bezoeken, kunnen hier hele leuke mode-items vinden.”

Nieuw en betaalbaar

Elke maandag doet Patty haar inkopen. Dit zorgt ervoor dat er elke week wel iets nieuws te ontdekken is in haar knusse zaak. Elke dag post ze op haar Facebookpagina haar laatst ingekochte mode-item. Haar dochter is haar vaste model. “Wat ik leuk vind, koop ik in. Kleding, kussens, schoenen, plaids, hoeden en sieraden bij Whoopsy moeten betaalbaar zijn. Gezelligheid en warmte vind ik belangrijk en vind en voel je terug in mijn zaak.

Whoopsy Zoetermeer
Naast kleding kun je ook sieraden, tassen en schoenen bij Whoopsy shoppen

Dorp blijft favoriet

Eigenaresse Patty Vroomans komt van oorsprong uit Australië maar ze woont ondertussen alweer 47 jaar in Zoetermeer. Het Dorp blijft haar favoriete plek: om te wonen én te werken. Binnenkort verhuist ze een paar panden verderop waardoor haar winkel op een meer centrale plek staat. Ook daar wil ze de gastvrije verkoopster en kledingadviseuse zijn waar alle Zoetermeerders van harte welkom zijn in de winkel en op de sofa.Meer over Whoopsy ontdekken?

Whoopsy

kledingwinkels

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 115R, Zoetermeer

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.