Spijt van je tatoeage? Dan moet je bij Jan zijn!

Door Laura Hansen 12 april 2019

Wat is de overeenkomst tussen tatoeages, kalknagels, acne en ongewenste haargroei? Simpel; als je ervan af wilt kan Jan jou helpen met zijn speciale lasers in het Zoetermeerse Lasercentrum.

Al ruim 5 jaar is Jan Aarts Laserpecialist werkzaam in Lasercentrum Zoetermeer. In de praktijk aan de Schoutenhoek is het druk; de meeste mensen komen voor het verwijderen van een tatoeage. “Niet alleen komen cliënten uit Zoetermeer en omstreken, maar ook ver daarbuiten. Uit alle hoeken van Nederland, Europa en zelfs wereldwijd komen ze naar onze praktijk. De cliënt die de meeste kilometers moest afleggen? Iemand uit Tokio.”

Top lasers

Maar waarom komen die cliënten dan van zóver helemaal naar ‘onze’ Jan? De praktijk werkt onder andere met ’s werelds beste lasers. De Pico-lasers pulseren zeer efficiënt met hun laserstraal laagje voor laagje de bestaande tatoeage weg. Het lichaam breekt de stoffen in de weken daarna als afvalstof van de huid af. En mede door het gebruik van die lasers zijn klanten bereid flink te reizen. Een tatoeage verwijderen kan namelijk niet in één keer. Om de acht weken een sessie en dat vaak een jaar of soms nog langer. Maar dan heb je ook wat: geen mens zal nog geloven dat er ooit op die bewuste plek een tattoo pronkte.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Voettatoeage verwijderd
Armtatoeage verwijderd

Zonder littekens

De meeste cliënten die bij Jan komen, hebben spijt van hun plaatje óf van de plek waar het gezet is. En dan is hun wens simpel: de tatoeage moet helemaal verwijderd worden. Zonder littekens. “Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er iets nieuws overheen getatoeëerd wordt. Ook dan raden veel tattooshops aan eerst een laserbehandeling te doen. Veel van die cliënten komen dan ook op doorverwijzing van de shops.”

Pijnlijk

Van jong tot oud weten ze het lasercentrum te vinden. “Ik zie bijvoorbeeld ook veel minderjarige cliënten, die zonder toestemming een tatoeage genomen hebben. De jongste was pas 11 jaar! Woest was zijn moeder. Die jongen heeft er wel van geleerd; het laseren van een tattoo is namelijk best pijnlijk.”

Zwart tandvlees

Jan ziet ook mensen die spijt hebben van de plek waar de tattoo zit. : Zo laser ik veel tatoeages op het gezicht. De meeste bizarre laserbehandeling was van een meisje die de praktijk opbelde en vertelde dat ze bij geen enkele tandarts terecht kon. Daar keek ik nogal verbaasd van op. Bij een tandarts? Toen ze bij me kwam werd het mij al snel duidelijk; ze had haar volledige tandvlees zwart laten tatoeëren. Gelukkig kon ik haar wel helpen!”


Meer over Lasercentrum Zoetermeer ontdekken?

Lasercentrum Zoetermeer tattoo shops

Op aanvraag

Schoutenhoek 82, Zoetermeer

Bekijk meer:tattoo shops

Lees ook:

Arie Bos Arie's Bakery Zoetermeer

Arie bakt de lekkerste taarten gewoon vanuit zijn achtertuin

Ken je de vrolijke banketbakker Arie Bos van Arie's Bakery? Twee jaar geleden bouwde hij zijn schuur...
De Fiat 500 Dokter Zoetermeer

Volgende patiënt! De Fiat 500 Dokter behandelt zijn oldtimers met respect

Volgende patiënt! Met een gerust hart kun jij je Fiat 500 naar het hospitaal van Fiat 500 Dokter Rob...

Installateur Tom heeft heel wat badkamers in Zoetermeer gerenoveerd

Een keuken, het sanitair of de badkamer renoveren is voor Tom Schuite van DeBouw Company een koud ku...

adv.