Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jordi van Restaurant TotZo!: “Ik wil een voorbeeld zijn voor jonge, startende ondernemers”

Door Marijke Helsloot 10 mei 2019

Een vlotte babbel en een trotse blik. Jordi Talhout uit Zoetermeer heeft restaurant TotZo! in winkelcentrum Oosterheem overgenomen en glundert als hij door zijn zaak kijkt. “Met mijn 27 jaar wil ik graag een voorbeeld zijn voor andere jonge, startende ondernemers. Als je iets heel graag wilt, dan krijg je het ook voor elkaar.”

Jordi Talhout

Bij TotZo! Eten en Drinken kun je onbeperkt eten van de kaart. Veel Zoetermeerders uit Oosterheem en daarbuiten weten het gezellige restaurant in het winkelcentrum te vinden. “Alle medewerkers lopen hier met een glimlach rond”, vertelt Jordi. “Er hangt een ongedwongen sfeer én je kunt hier heel lekker eten voor een goeie prijs. Naast het restaurant hebben we TotZo! Indonesia waar je authentiek Indonesische gerechten kunt halen en kunt komen eten en daarnaast hebben we een toffe shop met de nieuwste damesmode. Dus tussen het eten door kun je ook tegen dat ene leuke truitje of die mooie tas aanlopen.”

Onbeperkt

Onbeperkt eten voor een betaalbare prijs: Zoetermeerders zijn er dol op. “Op onze menukaart staat voor ieder wat wils: van poké bowls tot spareribs en van coquilles tot gamba’s. Je kiest één gerecht van de kaart en dat wordt binnen korte tijd warm uitgeserveerd. De hardlopers zijn de carpaccio en de pekingeend en nergens kun je lekkerdere cheesecake vinden dan hier. Op tafel staat een wit schijnend lampje. Als je die omdraait, verschijnt er rood licht en dan weten wij dat het tijd is om de bestelling van een volgend gerecht op te nemen. Sinds kort kun je ook onbeperkt lunchen bij TotZo! Voor 25 euro kun je zoveel eten als je wilt waardoor je ’s avonds niet meer hoeft te koken.”

Beleving

Naast goed eten willen Jordi en zijn team hun gasten een waanzinnige avond uit laten beleven. “Ons concept van onbeperkt, lekker eten staat als een huis. We steken veel aandacht in onze gerechten maar ook in de service. Dit voel je als gast, maar ook wij als personeel, terug in de sfeer. Dat gevoel willen we vast houden en dat elke avond opnieuw laten beleven.”

Rijsttafel

Kleine Indonesische gerechten vind je aan de linkerzijde van het restaurant. “Een heel ander concept is TotZo! Indonesia. Hier kun je met kleine gerechten een eigen rijsttafel samenstellen. Gerechten als sambal goreng, sajoer lodeh en rendang staan voor 2,50 euro per stuk op de kaart. Nasi , witte rijst of bami komen er apart bij. Bij de specialiteiten kun je onder meer kiezen uit gado gado, saté babi en ayam zodat je je rijsttafel kunt uitbreiden tot hoeveel trek je ook maar hebt. Je kunt de maaltijd gezellig bij ons eten of meenemen naar huis.”

Shoppen!

Bij binnenkomst van TotZo! loop je eerst langs boetiek Rêveries. Aan de rekken vind je trendy Ibiza-stijl kleding en leuke accessoires zoals armbanden en tassen. “Onze medewerkster Jolanda volgt de laatste modetrends en doet de inkopen. Zij heeft al ruim 10 jaar ervaring in damesmode en kan als geen ander onze klanten op maat adviseren en ze perfect aankleden. Bij haar inkopen kan ze rekening houden met specifieke wensen. En elke week willen we met iets nieuws komen en delen dit dit op onze Facebookpagina. Daarnaast bouwen we hard aan onze nieuwe webshop. We merken dat de combinatie van eten en shoppen goed werkt.”

Jonge ondernemer

Een sympathieke jongen met hoge ambities; zo wordt Jordi vaak gezien. Dat hij keihard heeft moeten werken om zover te komen, weten de meesten niet. “Van jongs af aan wilde ik al een eigen zaak. Als 18-jarige was ik met andere dingen bezig dan met een eigen bedrijf. Maar ik kwam er wel achter dat ik in staat was iets moois voor mezelf op te bouwen. De stap naar een eigen zaak werd hierdoor eenvoudiger. Door voorgaande banen in de horeca bij 2B Home en Mr. Cocker wilde ik een eigen horecazaak. Ik vind het leuk om met mensen te werken. Ik werkte al als bedrijfsleider bij TotZo! en kreeg de kans de zaak over te nemen. Die kans heb ik gepakt. Jonge mensen wil ik inspireren om hun droom te volgen en daar alles voor te doen. Nu is eigenaar ben van TotZo! wil ik dat het personeel iedere dag met plezier naar hun werk komt. En dat al onze gasten altijd met een glimlach en voldaan gevoel het restaurant verlaten. Daar zet ik me iedere dag 100% voor in.”


Meer over TotZo! Eten & Drinken ontdekken?

TotZo! Eten & Drinken restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 21:30

Oosterheemplein 155, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.