Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om deze 5 redenen koop je je dierenspullen bij Diervoeders Zoetermeer

Aangeboden door Diervoeders Zoetermeer 18 oktober 2019

Dierenliefhebbers opgelet! Wil je voor jouw huisdier het allerbeste eten, benodigdheden en advies ? Ga dan eens langs bij Diervoeders Zoetermeer. Deze dierenwinkel bestaat al jaren in Zoetermeer en ze hebben een enorme collectie voor jouw kat, hond of konijn. En helemaal fijn: die zware zakken kattengrind, hondenbrokken en balen hooi worden gewoon thuis bezorgd.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Diervoeders Zoetermeer: Zoetermeerders kennen deze zaak al járen. Vanaf de jaren ’90 halen we ons kattenvoer, hondensnoepjes en speeltjes bij deze grote dierenwinkel. Vanwege ruimtegebrek moest Diervoeders een aantal jaar geleden een grotere locatie gaan zoeken. Op het bedrijventerrein aan de Storkstraat staat een groot pand met een enorme collectie waar je echt álles kunt vinden voor jouw dierenvriend. Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door de medewerkers, de hond Laïka en papegaai Jaco.

Team van Diervoeders Zoetermeer

Enorm assortiment

Als je Diervoeders Zoetermeer binnenkomt, weet je niet wat je ziet. Zóveel soorten kattenbrokken, riemen en halsbanden, hondensnacks, caviavoer, manden en kooien heb je nog nooit bij elkaar gezien. De ruime collectie maakt dat er altijd wel iets tussen staat waar je naar op zoek bent. En mocht jouw speciaalvoer er toch niet bij staan dan weten de medewerkers waar je het wel kunt kopen. Bijzonder is ook dat er midden in de winkel een koeling staat met vers vlees voor katten en honden.

Parkeren voor de deur

 

Diervoeders Zoetermeer is te vinden op een bedrijventerrein met parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal als je grote zakken voer, balen hooi of een krabpaal hebt gekocht. De spullen kun je in de winkel kwijt op je winkelkar en je rijdt ‘m na het afrekenen zo naar buiten richting je auto. En mocht de winkelkar net iets te zwaar zijn om te duwen dan helpt één van de medewerkers je op weg. Super geregeld!

Behulpzaam

Diervoeders Zoetermeer

Zodra je binnenkomt bij Diervoeders kun je naar hartenlust rondsnuffelen tussen de dierenspeeltjes, hondenmanden, voer en verwennerijen voor je huisdier. Mocht je vragen hebben, trek dan aan de bel bij een van de medewerkers. Diervoeders heeft met de jarenlange ervaring zoveel kennis in huis dat ze op elke vraag wel een antwoord hebben. Mocht je hulp nodig hebben met het inladen van je winkelkar: ook daar kun je om vragen. Met alle plezier worden de zakken voer uit de stelling gehaald en in je winkelkar gezet. En kun je écht niet vinden wat je zoekt, dan word je door verwezen naar een andere winkel.

Super snel bezorgd

Diervoeders Zoetermeer

Heb je zelf geen auto of zijn die zakken kattengrind en brokken net iets te zwaar? Laat het dan thuis bezorgen! Diervoeders brengt met de bestelbus je spullen thuis en de medewerker zet het op de plek waar je het hebben wilt. Dus moet die zak met hooi naar de schuur? Geen probleem, zelfs de kattenbak kan op verzoek bijgevuld worden. En mocht je er net achter komen dat het voer op is. Geef je bestelling vóór 16.00 uur door en het wordt dezelfde dag nog gebracht. Ideaal!

Aantrekkelijk geprijsd

Diervoeders Zoetermeer

Omdat er groot wordt ingekocht, kun je er producten kopen tegen scherpe prijzen. Hierdoor is Diervoeders betaalbaar voor iedereen. Of je nu een klein of een groot budget hebt, bij deze dierenwinkel kun je altijd terecht.


Meer over Diervoeders Zoetermeer ontdekken?

Diervoeders Zoetermeer dierenverzorging

Gesloten09:00 - 21:00

Storkstraat 8, Zoetermeer

Bekijk meer:dierenverzorging
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.