Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Denise is reisadviseuse: “Zoetermeerders houden wel van een avontuurlijke vakantie”

Door Marijke Helsloot 17 januari 2020

Denise Fhijnbeen heeft een passie voor reizen en kent de leukste en mooiste plekken op onze aardbol. Niet zo gek dus dat ze al jaren in de reisbranche werkt. Met haar eigen reisadviesbureau helpt ze Zoetermeerders aan een onvergetelijke vakantie. Maar boekt niet iedereen de vakantie gewoon via internet? We vroegen het haar.

Succes heeft ze zeker als reisadviseuse; Denise is dit jaar uitgeroepen tot de beste reisagente van Zuid Holland. Als je jouw vakantie door Denise van Your Travel laat regelen weet je zeker dat je op plekken komt waar weinig mensen weet van hebben. “Ingewikkelde vragen, vakanties op maat en rondreizen; leg je wensen bij mij neer en ik kom met een passende bestemming en reisprogramma.”

Online boeken

Veel mensen denken dat een vakantie boeken via internet veel goedkoper is dan een bezoek aan een reisbureau. Denise vertelt ons dat je helemaal niet meer betaalt als je via haar reisadviesbureau Your Travel een boeking maakt. “Je betaalt bij mij niet meer dan online, het enige wat er extra bijkomt zijn boekingskosten. Maar dan hoef je zelf helemaal niks te doen en ik regel alles!” Zo checkt Denise of bijvoorbeeld losse tickets en verblijven ook goedkoper kunnen, in plaats van de keuze voor een pakketreis.”

Net wat anders

Maar naast het uitzoeken van een goede prijs vindt Denise het leuk om met een passend advies te komen. “Ik probeer altijd net wat anders te verzinnen dan standaard. Ik reis de hele wereld over en ken veel bestemmingen, interessante steden, mooie plekken en leuke adresjes. Als stedentrip kun je bijvoorbeeld denken aan Londen en Parijs. Hartstikke leuke plekken maar dat je tijdens een mooie treinenreis in Zwitserland ook bijzondere steden kunt bezoeken, weten veel mensen niet. Dat vertel ik mijn klanten graag.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Denise met haar gezin op vakantie

Persoonlijk contact

Klanten kunnen bij Denise langskomen voor advies maar ze heeft geen kantoor aan huis. Daarom komt ze met alle plezier bij de mensen thuis of helpt ze haar klanten online of via de telefoon. “Soms heb ik mijn klanten nog nooit gezien. Maar als ik ze dan persoonlijk thuis de vliegtickets kom afgeven dan ontmoeten we elkaar pas. Vaak ken ik mijn klanten al wat langer zodat ik precies weet wat er bij de mensen past en mijn advies daarop kan aansluiten. Mensen kiezen voor mij voor een stuk gemak en voor het verrassingseffect van waar ik nu weer mee kom.”

Zoetermeerders en reizen

Denise is werkzaam in de provincie Zuid-Holland. Bij Zoetermeerders merkt zij dat dat ze het graag zelf willen regelen. “Mensen vinden het spannend om hun vakantie uit te besteden en houden liever de touwtjes zelf in handen. De Zoetermeerder moet overtuigd worden en wil weten wat mijn advies kost en wat het oplevert. Als ze eenmaal overtuigd zijn dan weten ze mij te vinden en vertellen ze het rond aan familie en vrienden. Dat werkt voor mij heel goed.”

En wat Denise nog meer tegenkomt bij onze stadsgenoten; Zoetermeerders houden van avontuurlijke vakanties. “Voor iedereen is een avontuurlijke vakantie natuurlijk anders. Maar of iemand nu naar de camping in Spanje elk jaar gaat en meer avontuur zoekt of een jong stelletje dat sportieve activiteiten wil doen; het avontuurlijke valt hier op.

Favoriete bestemming

En al heb je de hele wereld bijna gezien; als reisagente heb je toch ook je voorkeuren? “Ja zeker,”vertelt Denise. “De vrijheid van het reizen in Amerika vind ik fijn. Met een camper of met een auto rondtrekken. Tussen de wilde dieren in Zuid Afrika vind ik supergaaf. En de gastvrijheid in Azië vind ik leuk. Als stedentrip doe ik graag New York, dat vind ik fantastisch.”


Meer over Your Travel ontdekken?

Your Travel reisbureaus

Op aanvraag

Populierzoom 22, Zoetermeer

Bekijk meer:reisbureaus

Lees ook:

Alpaca's Zoetermeer

Belinda en Hans houden 12 alpaca’s: “Er stoppen hier regelmatig bussen met nieuwsgierige toeristen” (VIDEO)

Belinda en Hans uit Benthuizen houden 12 alpaca's en 25 schapen in een weiland aan de rand van Zoete...
Café Lautrec Zoetermeer

Jeanne van Café Lautrec: “Onze klanten vinden hier een warm nest”

Heb je het kleine, bruine Café Lautrec weleens gezien? Het staat een beetje verstopt tussen een rijt...
Traffic Teddy Zoetermeer

Hoe schattig! Deze verkeersbeer is bedacht in Zoetermeer

Een bolle kop, vrolijke ronde ogen, een felgele kleur en wijd open armen: Traffic Teddy is een schat...

adv.