Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! Dit Zoetermeerse autobedrijf houdt open huis (en ze geven bonnen voor gratis appeltaart weg)

Misschien heb je het al gespot: op bedrijventerrein Lansinghage schittert sinds kort een fonkelnieuw gebouw. Het is het nieuwe onderkomen van autobedrijf Van der Linden Groep. Hoe dat eruit ziet? Van 23 t/m 25 januari kun je het zelf bekijken tijdens het Open Huis, maar wij gingen alvast voor je op verkenning.

Komt de naam Van der Linden Groep je bekend voor? Zou goed kunnen, want het familiebedrijf werd al in 1935 opgericht en is sinds 2013 in Zoetermeer te vinden. Het oude pand, aan het Zalkerbos, werd begin januari verruild voor de Edelgasstraat 5D. Met het nieuwe pand sorteert het autobedrijf voor op een elektrische toekomst. Met zonnepanelen op het dak bijvoorbeeld, maar ook door rekening te houden met de opmars van de elektrische auto.

Van der Linden Zoetermeer - impressie buitenkant
Beeld: Van der Linden Groep

Elektrische auto’s

Het eerste wat opvalt in het nieuwe pand, zijn de speciale werkplekken voor elektrische en zelfs waterstofauto’s. Ook die auto’s hebben natuurlijk onderhoud nodig. Voor elektrische auto’s is dit echter net even wat anders. Zo wordt er andere meetapparatuur en gereedschappen gebruikt dan normaal. Bovendien zorgt Van der Linden Groep er met de aparte werkplekken voor elektrische auto’s voor dat je ook als eigenaar van een elektrische auto snel geholpen wordt.

Campers en caravans

Heb je een camper of caravan? Ook dan ga je blij worden bij Van der Linden Groep. Het nieuwe pand blijkt namelijk een extra grote serviceplek te herbergen. Deze is speciaal ontworpen voor grotere voertuigen, zoals campers en caravans. Perfect voor onderhoud en keuringen, maar ook bijvoorbeeld uitlijnen.

Van der Linden Groep Zoetermeer - binnenkant
Beeld: Van der Linden Groep Zoetermeer

Herstelwerkzaamheden

Ook goed om te weten: op de nieuwe locatie kun je nu ook terecht voor herstelwerkzaamheden. Denk aan uitdeuken zonder dat de lak hoeft te worden overgespoten en ruitherstel. Daarmee vind je nu dus echt alles onder één dak. Je hoeft echt nergens anders meer naar toe.

Waardebon voor appeltaart

Wil jij met eigen ogen zien hoe het er in dit autobedrijf aan toe gaat? Dat kan op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020, want dan is het Open Huis bij Van der Linden Groep, locatie Zoetermeer. Helemaal leuk: je krijgt dan ook een waardebon voor een gratis appeltaart mee, die je kunt inwisselen bij Jumbo. Op de hoogte blijven van alle nieuws? Houd dan vooral de website en Facebookpagina van Van der Linden Groep in de gaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer). Meer over Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer) ontdekken?

Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer) autobedrijven

Vandaag gesloten

Edelgasstraat 5D, Zoetermeer

Bekijk meer:autobedrijven

adv.