Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hypotheek in tijden van corona: dit is hoe je maximaal profiteert

Aangeboden door Finzie Zoetermeer – Den Haag 22 maart 2020

Dat economische gevolgen van de strijd tegen het coronavirus worden steeds duidelijker. Volgens René de Kuijper, financieel coach bij Finzie, is het nu juist een goed moment om je financiële situatie weer eens onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als je een hypotheek hebt of binnenkort wil gaan afsluiten.

Als financieel coach volgt René, samen met zijn collega Rob Hermans, de economische ontwikkeling op de voet. Zeker de economische gevolgen van de strijd tegen het coronavirus, die best wel eens impact kunnen hebben op de woningmarkt en de hypotheekrente. “De enorme steunprogramma’s van alle overheden wereldwijd zijn natuurlijk goed nieuws voor ondernemers”, vertelt René. “Maar volgens deskundigen zal de toenemende vraag naar leningen voor renteverhoging gaan zorgen. Dat kan dus ook voor hypotheken gaan gelden.”

[Tekst gaat verder onder de foto]

Finzie Zoetermeer - Rob Hermans
Rob Hermans van Finzie Zoetermeer – Den Haag. (Beeld: Finzie)

Kansen en mogelijkheden

Gelukkig zijn er ook kansen en tips om zo slim mogelijk met je geld om te gaan. René: “Geld vrijmaken voor een verbouwing, bijvoorbeeld. Of stel dat je kind werkzaam is als zzp’er en zijn of haar inkomen weg ziet vallen. Dan kun je je eigen hypotheek verhogen, zodat je een deel kunt schenken of lenen aan je kinderen. Tot slot kun je ook denken om een deel van de overwaarde van je hypotheek vrij te maken, zodat je meer besteedbaar inkomen krijgt, of het verlagen van de maandelijkse lasten door de huidige hypotheek over te sluiten.”

Advies op afstand

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wil over deze en andere mogelijkheden. Rob en René nemen graag de tijd voor je om je alles uit te leggen en op jouw persoonlijke situatie in te zoomen. Daar hoef je niet voor langs op kantoor: je kunt gewoon achter je laptop gaan zitten. Rob en René laten je vervolgens digitaal meekijken op hun computerscherm, zodat je alle berekeningen kunt volgen die ze voor je maken. En via het klantportaal kun je alle documenten die zij nodig hebben uploaden. Superhandig en veilig!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Finzie Zoetermeer – Den Haag. Meer over Finzie Zoetermeer – Den Haag ontdekken?

Finzie Zoetermeer – Den Haag dienstverlening

Geopend09:00 - 17:00

Boerhaavelaan 40, Zoetermeer

Bekijk meer:dienstverlening

adv.