Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé ondernemer! Met één van deze nieuwe bedrijfsunits op Zoeterhage doe je goede zaken

Aangeboden door Business Connect Bedrijfsmakelaardij 25 mei 2020

Ben je op zoek naar een nieuw, ruim bedrijfspand en wil je stoppen met huur betalen? Sla dan twee vliegen in één klap, door te kiezen voor een nieuwbouw bedrijfsunit aan het Newtonhof, op bedrijventerrein Zoeterhage. Een slimme investering waar jij en je bedrijf nu en in de toekomst veel profijt van zullen hebben. Je moet er wel snel bij zijn, want er zijn er nog maar enkele te koop.

Het Newtonhof ligt in in het hart van bedrijventerrein Zoeterhage, tussen het centrum en de wijk Oosterheem. De wijk Seghwaert ligt op steenworp afstand en de snelweg is binnen vijf minuten te bereiken.

Tekst gaat door onder de impressiebeelden

Beeld: CKBD Ontwikkeling
Beeld: CKBD Ontwikkeling
Beeld: CKBD Ontwikkeling
Beeld: CKBD Ontwikkeling

Hotspot

Het project wordt verkocht door twee makelaars: Business Connect Bedrijfsmakelaardij uit Zoetermeer en Basis Bedrijfshuisvesting uit Gouda. Erik Kettenis, eigenaar van eerstgenoemde makelaardij, vertelt: “Dit wordt de nieuwe hotspot voor ondernemers uit Zoetermeer en omstreken. Het bestemmingsplan van deze locatie is voor veel ondernemers aantrekkelijk. Denk aan bedrijven in de bouw, groothandel, automotive en medische wereld, maar ook horeca- en cateringbedrijven. De zichtbaarheid is bovendien groot, dankzij de ligging aan een weg met veel doorgaand verkeer. Neem daarbij de hoge kwaliteit van nieuwbouw, de aantrekkelijke koopsommen en durf dan samen de stap te maken.”

Bouw gestart

De eerste heipalen zijn inmiddels geslagen en de oplevering staat gepland vanaf eind dit jaar. Erik: “Als je nu beslist, kun je over minder dan tien maanden je nieuwe pand al in.”

Erik Kettenis bij bouwplaats Newtonhof, Zoeterhage (2)
Bedrijfsmakelaar Erik Kettenis bij de plek waar Newtonhof wordt gebouwd. (Beeld: Business Connect Makelaardij)

Vijf types

Er worden vijf types bedrijfsunits gebouwd. Ze variëren in grootte van 110 vierkante meter tot 216 vierkante meter, verdeeld over een begane grond en een volledige etage. Erik: “De compacte types hebben alleen al 55 vierkante meter oppervlakte op de begane grond. Daar krijg je nog eens 55 vierkante meter bij als etage. Ideaal als kantoorruimte, showroom of extra opslag.”

De units worden casco opgeleverd, zodat je jouw nieuwe pand geheel naar eigen wensen kunt inrichten. De units zijn van zichzelf al zeer energiezuinig, maar voor verdere verduurzaming en kostenbesparing kun je zonnepanelen laten plaatsen. De prijzen liggen tussen de 125.000 en 225.000 euro (VON, exclusief btw).

75% verkocht

Het merendeel van de units is inmiddels verkocht; op het moment van publiceren (25 mei) zijn er nog zeven beschikbaar. Wacht dus niet te lang met contact opnemen als je interesse hebt en neem via één van de oranje knoppen hieronder contact op met één van beide makelaars.

Ben jij zelf geen ondernemer, maar ken je iemand voor wie dit misschien interessant is? Deel gerust dit bericht of stuur het door!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Business Connect Bedrijfsmakelaardij. Meer over Business Connect Bedrijfsmakelaardij ontdekken?

Business Connect Bedrijfsmakelaardij makelaars

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 171, Zoetermeer

Bekijk meer:makelaars

Meer over Basis Bedrijfshuisvesting (locatie Gouda) ontdekken?

Basis Bedrijfshuisvesting (locatie Gouda) makelaars

Geopend09:00 - 18:00

Lage Gouwe 2, Gouda

Bekijk meer:makelaars

adv.