Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beken kleur! Met deze workshop weet je welke kleuren jou staan

Aangeboden door MaMoJo Health Care & Beauty 7 juni 2019

Als je ’s ochtends voor je kledingkast staat, denk je er zo vroeg in de morgen misschien niet altijd over na. Behalve de vraag ‘Wat moet ik nu weer aan vandaag?’ zou je je ook eens kunnen afvragen welk kleuren jou het beste staan. Want met de best passende kleuren in je kleding en make-up kun je jezelf een powerboost geven aan je uitstraling. Hoe? Nou, bijvoorbeeld met deze toffe kleurenworkshop.

Kleurenworkshop Zoetermeer
Foto: Unsplash

Bij MaMoJo Health Care & Beauty Center kun je niet alleen met al je vragen terecht over voeding en afvallen en voor de heerlijkste beautybehandelingen maar ook voor leuke workshops. Heel gezellig om samen met vriendinnen of je moeder te doen en ook nog eens heel interessant. Je steekt er altijd wat van op en met het geleerde haal je nóg meer sterke punten van jezelf ermee naar voren.

Imago

Donderdag 13 juni staan de beauty-experts van MaMoJo vanaf 20.00 uur voor je klaar voor een hele toffe kleurenworkshop. Je leert er alles over stijl en kleur en hoe je daarmee je imago kunt bepalen en veranderen op een positieve manier. Kleur heeft namelijk op iedereen weer een ander effect. Blauwtinten kunnen bij de een heel mooi staan en bij de ander een heel saai effect hebben. Of misschien kies je altijd heel veilig voor zwart maar door te zien wat bepaalde kleuren in je gezicht doen, kan je uitstraling totaal anders worden. Je voelt je daardoor meer zeker en beter in je vel.

45 is the new 35

Speciale aandacht is er voor de 45-plussers onder ons. Ben je op de leeftijd belandt dat je graag iets wilt veranderen aan jezelf maar je weet nog niet zo goed wat? Dan is deze workshop een uitgesproken moment om daar wat mee te gaan doen. Misschien wil je wat verbeteren aan je figuur, je haarkleur beter laten passen bij de tijd of eens andere kleuren in het gezicht gebruiken door middel van make-up of kleding. Geef je dan vooral op!

De tekst gaat verder onder de foto.

Kleurenworkshop Zoetermeer
Foto: Unsplash

Geef je op!

Lijkt je zo’n kleurenworkshop wel wat? Geef je dan op bij MaMoJo. De kosten voor de workshop bedragen 45 euro per persoon. Ook leuk om cadeau te geven!


Meer over MaMoJo Health Care & Beauty ontdekken?

MaMoJo Health Care & Beauty beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Petuniatuin 24, Zoetermeer

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.