Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij geven weg: dit Italiaanse kerstpakket van Di Niente waar je héél blij van wordt

Door Marijke Helsloot 4 december 2020

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties.

Buonissimo! Oftewel ‘lekker!’ zouden de Italianen zeggen als ze dit supergave pakket zien boordevol Italiaanse lekkernijen. In samenwerking met traiteur Di Niente mogen wij dit goedgevulde pakket weggeven zodat jij heerlijk de feestdagen kunt doorkomen.

Bij Di Niente kun je bijna elke dag terecht voor de heerlijkste maaltijden to go, pasta’s, borrelplanken, koffie, sauzen, zoete koekjes, wijnen en andere Italiaanse lekkernijen. Deze maand is eigenaar Rainier ook druk met het samenstellen van feestelijke pakketten voor de kerst. En zo’n pakket hebben wij voor jou weten te strikken. Maar, daar moet je wel wat voor doen. Wil je voor jezelf, voor je bedrijf of als cadeau zo’n op maat gemaakt pakket met Italiaanse delicatessen bestellen? Kijk dan even op de website of op Facebook.

Dit geven wij weg

In samenwerking met Di Niente geven wij een goedgevuld pakket weg met de meest verrukkelijke producten uit Italië. Het pakket bestaat uit een zak rustichella pasta, knapperige zoutjes, smaakvolle polenta, amaretto koekjes, een fles rosé, geurige pastakruiden, olijfolie en een mini panettone, oftewel Italiaans kerstbrood met roomboter. Als je daar niet blij van wordt!

Het kerstpakket van Di Niente

Wat moet ik doen om te winnen?

Wat dacht je van een kerst in Italiaanse sferen? Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Zoetermeer. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met donderdag 17 december. De winnaar krijgt bericht op vrijdag 18 december en we delen de naam van de winnaar op onze Facebookpagina. Succes!


Meer over Di Niente ontdekken?

Di Niente italiaanse restaurants

Op aanvraag

Dorpsstraat 112A, Zoetermeer

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Meer over

Winacties

adv.