Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat?! Bij indebuurt geven we een avond bowlen en een escaperoom mét hapjes en drankjes voor vier weg!

Door Marijke Helsloot 2 december 2019

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten voor meer leuke winacties.

We zitten te stuiteren op onze stoel want dit is echt een leuke winactie. In samenwerking met Dekker Zoetermeer mogen we een superleuke avond uit weggeven voor vier vrienden of familieleden. Jullie mogen namelijk met elkaar bowlen en een retespannende escaperoom uitproberen. En dat is nog niet alles: hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Dit wil je winnen, toch?

Dekker Zoetermeer heeft nog niet zo lang geleden de bowlingbanen en het interieur veranderd. Lucky’s Bowling heeft een van de modernste bowlingbanen in huis met een gaaf projectiescherm aan het einde van de banen waarop je de skyline van een grote stad ziet. Daarnaast staan er heerlijke loungebanken, zijn de oude bowlingschoenen vervangen voor nieuwe en hebben de bar en het meubilair een upgrade gekregen. Wij mochten de nieuwe banen al een keer uitproberen en dat zag er zo uit:

Bowlen Zoetermeer

VIDEO: Wij gooiden een balletje op deze nieuwe bowlingbaan en zo zag het eruit

Altijd leuk als je wordt gevraagd een nieuwe plek in Zoetermeer mag komen bekijken. Samen met het he...

Escaperoom

Naast Lucky’s Bowling zijn er bij Dekker Zoetermeer ook een aantal escaperooms te vinden. Verdeeld over drie thema’s kun je de escaperoom uitkiezen die het beste bij je past. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen door diverse raadsels op te lossen en geheimen te ontfutselen, uiteraard gepaard met de nodige verrassingselementen in een passend decor.

Bitterballen en bier!

Van al dat bowlen en de spanning in de escaperoom krijg je natuurlijk enorme trek. Gelukkig staan het vertrouwde bittergarnituur en lekkere drankjes gewoon nog op de kaart. Bestel wat je wilt want dat zit namelijk ook bij de prijs inbegrepen.

Wat moet ik doen om te winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer en maak je automatisch kans op een avondje bowlen en een bezoek aan een escaperoom naar keuze, én hapjes en drankjes voor totaal vier personen. Met onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes in Zoetermeer. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

De winactie duurt tot en met zondag 15 december. Op maandag 16 december maken we de winnaar bekend via Facebook. Succes!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Dekker Zoetermeer ontdekken?

Dekker Zoetermeer bowlingcentra

Op aanvraag

Scheglaan 12, Zoetermeer

Bekijk meer:bowlingcentra

Meer over

Winacties

adv.