Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jippie joo! Wij geven een plekje bij de drive-in bioscoop weg

Door Marijke Helsloot 14 augustus 2019

Deze winactie is verlopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe prijsvragen.

De kaartverkoop voor de drive-in bioscoop in Zoetermeer ging afgelopen maand wel heel erg hard. Niet zo gek, want naast dat zo’n evenement vrij nieuw is in onze stad, is het ook superleuk om vanuit je eigen auto een zenuwslopende horrorfilm of vrolijke musical te zien. We hebben goed nieuws, want we geven een plek voor jou en je auto weg bij de drive-in bioscoop op vrijdag 13 of zaterdag 14 september.

Houd je deuren goed op slot want op vrijdag de 13e ‘Friday the 13th’ kijken, vraagt om moeilijkheden. Sluit jezelf op, bak popcorn erbij en kom je auto niet uit voor de film afgelopen is. Als je meer zin hebt in een vrolijke film vol meezingers dan kun je wellicht beter kiezen voor Mama Mia die op zaterdag te zien is op het parkeerterrein van Silverdome.

Het belooft een leuk filmfeestje te worden dus die plek wil je winnen toch? Wat voor simpels je hiervoor moet doen, lees je hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer. Zo blijf je op de hoogte van al het positieve nieuws in de stad en weet je ook welke leuke activiteiten er te doen zijn in onze stad zoals dus de drive-in bioscoop.

Ontvang je de nieuwsbrief al? Niks aan het handje: je ontvangt ‘m niet dubbel.

De winactie loopt tot en met dinsdag 20 augustus 2019. We maken de volgende dag de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over

Winacties

adv.