Dit is gaaf! Maak kans op 2x een tafeltje voor 2 in de restauranttrein!

Door Marijke Helsloot 16 april 2019

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten want daar  publiceren we regelmatig leuke weggeefacties.

Ohw, wat jammer dat wij uitgesloten zijn van deelname maar anders hadden we zekers meegedaan met deze supertoffe winactie. Binnenkort rijdt de restauranttrein een paar dagen langs de Zoetermeerse stations. Terwijl de trein zacht wiegend door het landschap trekt, krijg jij een heerlijk 4-gangen diner voorgeschoteld. Wij mogen 2x een tafeltje voor 2 weggeven in die restauranttrein. Hoe leuk is dat?

Dinner Train is een als restaurant ingerichte trein die een jaar lang door Nederland rijdt en in 37 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Iedere week vertrekt de restauranttrein vanaf een andere stad; in Zoetermeer is dat woensdag 24 tot en met zondag 28 april. Met een ticket heb je keuze uit drie verschillende 4-gangenmenu’s; vlees, vis of vegetarisch. Je kunt als extra een exclusief Leffe bier-spijs arrangement of een wijnarrangement bijboeken.

Wat geven we weg

In samenwerking met Dinnertrain geven we 2x een tafeltje voor 2 personen weg. Een ticket voor een 4-gangendiner kost je normaal gesproken 49 euro per persoon. De winnaar mag zelf een dag uitkiezen tussen 24 en 28 april 2019 als de restauranttrein Zoetermeer aandoet.

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer. Zo blijf je op de hoogte van al het positieve nieuws in de stad en heb je wat te vertellen op verjaardagen.

Ontvang je de nieuwsbrief al? Niks aan het handje: je ontvangt ‘m niet dubbel.

De winactie loopt een week: tot en met dinsdag 23 april. We maken de winnaar de volgende dag bekend op onze Facebookpagina.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.
Restauranttrein Zoetermeer

Binnenkort kun je vanaf station Zoetermeer uit eten in de restauranttrein

Eten en de omgeving van Zoetermeer zijn een perfecte combinatie. Uiteraard hebben we overal in de st...
Pasen 2019 Zoetermeer

8x uitgebreide paasbrunch in Zoetermeer

Een paasbrunch is bij veel mensen favoriet. Werkelijk alles is mogelijk: hartig en zoet door elkaar,...
Beste reviews TheFork Zoetermeer

Dit zijn de 10 Zoetermeerse restaurants met de beste reviews op TheFork (Iens)

TheFork, oftwel het vroegere Iens, is dé restaurantwebsite waarop je alle Zoetermeerse restaurants k...

Meer over

Winacties

adv.