Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat is leuk! Zoetermeer krijgt een drive-in bioscoop en jij kunt er nog heen

Door Marijke Helsloot 22 augustus 2018

De actieperiode van deze prijsvraag is helaas voorbij. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor nieuwe prijsvragen.

De Drive-In Bioscoop in Zoetermeer is vanwege weersomstandigheden verplaatst van vrijdag 21 naar vrijdag 28 september!

Hoe leuk is dit! Zoetermeer krijgt een heuse drive-in bioscoop. Op het evenemententerrein van Silverdome komt vrijdag 28 september een megagroot bioscoopscherm van 16 meter breed en 8 meter hoog waarop de klassieker Grease wordt gedraaid. De kaarten zijn allang uitverkocht maar wij mogen de aller, allerlaatste weggeven!

Zo’n 200 auto’s hebben een eigen, toegewezen plek op het grote parkeerterrein bij Silverdome. Het is de eerste keer in Zoetermeer dat er een drive-in bioscoop wordt georganiseerd. Daarom denkt organisator Ruud Rienties dat de kaartverkoop zo snel is verlopen. “Ik deelde het nieuws over de drive-in bioscoop via Facebook”, vertelt hij. Binnen no-time gingen mensen het delen en de kaarten vlogen de deur uit. Binnen een week waren alle kaarten verkocht. Toen bleek dat er nog een paar extra kaarten in de verkoop kwamen, waren die binnen een avond weg.”

Amerikaanse sferen

Waan je die vrijdagavond in de nostalgie van Grease, want, wie heeft niet de film met John Travolta en Olivia Newton John gezien? Leef mee met de hopeloze verliefdheid tussen Sandy en Danny in de romantische feel good-movie. De bezoeker wordt naast de film getrakteerd op leuke extra’s. Bij het aanrijden kun je vanaf de rotonde de sfeerlichting al zien, filmposters aan palen langs de weg en de gevel van het Silverdome kleurt roze. Jongens in leren jacks controleren de kaarten en een Amerikaans stoplicht geeft aan of je het terrein op kunt rijden. Dansers in gekleurde fifty-kleding zorgen voor entertainment. Voor, in en na de pauze kun je bij de bar terecht voor popcorn, hamburgers en hotdogs. Alcohol wordt niet geschonken, dit in verband met de veiligheid.

Jubileum

Vanaf 19.00 uur gaat het terrein open en worden alle automobilisten naar hun plek geleid. Via een radio FM-frequentie kun je het geluid van de film in je auto horen waardoor je nog meer in het verhaal komt. Daarnaast bestaat de film Grease 40 jaar. Des te meer reden om dit jubileum te vieren tijdens het filmfeestje in Zoetermeer.

Er is nog één kaart beschikbaar! En die kun jij winnen

De kaarten zijn allang uitverkocht maar indebuurt Zoetermeer heeft nog een kaart voor één auto weten te bemachtigen. Het enige wat je moet om mee te dingen is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo ben je niet alleen elke week op de hoogte van het laatste nieuws, leuke weetjes, mysteries en verhalen uit jouw favoriete stad maar zit jij straks wellicht samen met familie of vrienden aan de popcorn in je auto naar Sandy en Danny te kijken.

De uitslag wordt bekend gemaakt op maandag 3 september a.s. via Facebook en je ontvangt een e-mail met de gewonnen kaart. Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Geen nood, je krijgt ‘m zeker niet dubbel.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

 

Meer over

Doen Winacties

adv.