Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bella bella! Wij geven een cadeaubon voor een etentje bij Bella Torino weg

Door Marijke Helsloot 4 augustus 2020

Mama mia! Dit wil je winnen toch? Wij hebben in samenwerking met Italiaans restaurant Bella Torino en zusje Bella Barista een cadeaubon weg ter waarde van 50 euro. Daar kun je een heleboel lekkere Italiaanse koffie, pasta’s, verse pizza’s en tiramisu voor bestellen.

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties.

Bella Torino en Bella Barista zijn naast elkaar in de gezellige Dorpsstraat te vinden. Bij Bella Torino komen we al jaren voor de heerlijkste pizza Margeritha, zalmlasagne, salade met gamba’s en zoete desserts. Bij Bella Barista kun je allerlei soorten koffie bestellen, to go en om daar op te drinken. In de vitrines staan heerlijke taarten en de lunchkaart is uitgebreid. Neem plaats in de gezellige huiskamer of in de tuin en geniet daar van je latte met een stuk Barista’s cheesecake.

Prachtige tuin

Niet alleen de huiskamers van Bella Torino en Bella Barista zijn een fijne plek om te vertoeven. Het sfeervolle terras en de prachtige tuin aan de achterzijde van het pand zijn echt een bezoek waard. Je waant je daar in een Italiaanse sferen met veel bloemen, planten, een gezellige bar, gras, verse kruiden en wat beelden. Neem plaats aan een picknicktafel, slippertjes uit en bestel iets lekkers van de kaart. Wij probeerden de poké bowl met gamba’s uit. Die is een aanrader!

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Bar van Bella Barista en Balla Torino. Foto: indebuurt Zoetermeer

Wat moet ik doen om te winnen?

Wat dacht je ervan? Zo’n cadeaubon is niet zo moeilijk te besteden als je de menukaarten van Bella Torino en Bella Barista ziet. Kiezen wordt nog lastig! Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Zoetermeer. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met maandag 17 augustus. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 18 augustus en we delen de naam op onze Facebookpagina. Succes!

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over

Winacties

adv.