Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hartverwarmend! Kerstkaarten voor (eenzame) ouderen stromen binnen

Door Marijke Helsloot 13 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Zoetermeer is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, zijn we een week geleden gestart met een kerstkaartenactie voor de bewoners van de Morgenster! We vertellen je de tussenstand.

De eerste dagen bleef onze brievenbus angstvallig leeg. Waar de postvakjes van collega-indebuurtsteden uitpuilden, konden wij de kaarten hier nog op één hand tellen. Gelukkig werden we steeds meer verrast door lieve dames die op de fiets of lopend langskwamen om een pakketje handgeschreven kaarten langs te brengen. Een dame heeft de kaarten zelf gemaakt en een andere Zoetermeerse heeft op tien kaarten allemaal andere teksten geschreven. Hoe fijn!

Fijne feestdagen

Natuurlijk al supermooi dat er veel van jullie aan ons (maar vooral: aan de ouderen) gedacht hebben, maar er kan nog veel meer bij! We willen graag zoveel mogelijk ouderen van de Morgenster verrassen met een kaartje, het liefst het hele verzorgingstehuis. Daarom roepen we jullie nogmaals op: klim in de pen, knutsel iets moois met je klas, roep je scoutinggroep bij elkaar en stuur ons kaarten en mooie knutselwerkjes in. Weet je echt niet wat te schrijven? Een simpele boodschap als ‘fijne feestdagen’ is al voldoende.

Je kunt de kaarten opsturen naar het onderstaande adres of ze zelf bij ons langs brengen:

Redactie indebuurt Zoetermeer

t.a.v. kerstkaartenactie

Dorpsstraat 171

2712 AH Zoetermeer

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen op onze redactie? Gooi ze dan in de brievenbus bij de voordeur waar een rood kaartje van indebuurt hangt.

adv.