Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Zoetermeer kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Marijke Helsloot 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Zoetermeer is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Zoetermeer een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Zoetermeerse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen. Voor onze kerstkaartenactie hebben we dit jaar gekozen voor Welthuis De Morgenster in het Dorp.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen van De Morgenster worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt Zoetermeer, t.a.v. kerstkaartenactie
Dorpsstraat 171, 2712 AH Zoetermeer

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen op onze redactie? Kom dan naar bovenstaand adres en laat de kaart(en) achter in de brievenbus. Je herkent de brievenbus aan het rode indebuurt kaartje dat ernaast hangt.Meer over indebuurt Zoetermeer ontdekken?

indebuurt Zoetermeer

dienstverlening

Dorpsstraat 171, Zoetermeer

Bekijk meer:dienstverlening

adv.