Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vette kortingen op een megagrote unicorn, ijsjes, nieuwe sportkleding en meer!

Door Marijke Helsloot 23 mei 2019

Deze week zijn er wel heel veel leuke aanbiedingen te vinden in ons mooie stadje. Wat dacht je van een mega opblaasbare unicorn waar je met de hele familie op kunt chillen. Of van het Proef en Beleef Festival waar kortingen gegeven worden op biologische producten. Een ding is zeker: als je gebruik maakt van minimaal één van deze aanbiedingen, houd je in ieder geval centen over voor wat anders leuks.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

20% korting op deze vette, megagrote unicorn

Aanbiedingen Zoetermeer
Unicorn bij Praxis Megastore Zoetermeer

Deze wil je hebben! Bij Praxis kun je nu een reuzen unicorn kopen met een zwemplateau. Je hebt zes bekerhouders, een jumbo bekerhouder, twee rugsteunen en vier stevige handgrepen. Met 20% korting betaal je nu 175 euro voor veel fun. Drankje erbij, zwembroeken aan en gaan. Hoe je ‘m bij de Noord Aa Plas krijgt, weten we niet maar wellicht is er een aardige buurman met een aanhanger.


Meer over Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum ontdekken?

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Olof Palmelaan 13-15, Zoetermeer

Bekijk meer:bouwmarkten

Voordeel op nieuwe sportkleding

Bij Bakker Sport 2000 geven ze lekker veel korting op nieuwe sportkleding met een stickeractie die je in je brievenbus ontvangt. Maar dit is natuurlijk hartstikke ouderwets dus we doen ‘m even digitaal in dit artikel. In de winkel zijn overigens ook stickers verkrijgbaar als ze deze niet accepteren ;-).

P(L)AK nu jouw voordeel bij SPORT 2000!🎉Deze week valt de sticker-actie bij jou op de deurmat.📬 Plak ze in de winkel op de door jou gekozen producten en pak je korting!Geen stickervel ontvangen? Vraag naar een exemplaar in de winkel!

Posted by SPORT 2000 Zoetermeer on Monday, May 20, 2019


Meer over Sport 2000 Bakker ontdekken?

Sport 2000 Bakker sportwinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Burgemeester van Leeuwenpassage 1, Zoetermeer

Bekijk meer:sportwinkels

Lekker toeren door Zoetermeer

Zo dit is een gave wagen. Deze Hyundai is sportief zwart en heeft een strakke rode lijn in het ontwerp. Zie je je zelf al rijden naar de Noord Aa? Vergeet dan je unicorn niet mee te nemen. Die aanbieding vind je op de eerste pagina.

Auto van de Week bij de Van der Linden Groep: Hyundai i30 1.6 GDI Redline edition

De nieuwe auto van de week is er! Deze Hyundai i30 1.6 GDI Redline edition heeft veel vermogen dankz...

Het is lente dus je krijgt korting!

Joehoe, Praxis Megastore en Tuincentrum heeft de lente in zijn bol. En daar profiteer jij van mee want je krijgt zaterdag 25 mei de hele dag 25% korting. Wel als je de bon inlevert, dus die hebben we voor de zekerheid even toegevoegd. Verder vind je tijdens het lente event nog meer scherpe aanbiedingen en kun je meedoen aan workshops, krijg je kleuradvies, kun je een ‘echte’ kweker in levende lijve ontmoeten en zijn er demonstraties met (tuin)gereedschap).

Een ijsje voor een euro voor Avondvierdaagse sportievelingen

Hier ga je toch wel even sneller van wandelen? Hoe lekker is het als je na vier dagen 5 of 10 kilometer wandelen én mooi zomers weer een ijsje kunt gaan eten. Donderdag 23 mei kunnen alle wandelaars van de Avondvierdaagse na 18.00 uur een ijsje voor een euro halen bij Broodje voor Onderweg.


Meer over Broodje voor onderweg Promenade ontdekken?

Broodje voor onderweg Promenade Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Promenade 40A, Zoetermeer

Bekijk meer:Permanent gesloten

Korting op biologisch

Natuurwinkel Zoetermeer
Natuurwinkel aan de Pilatusdam

De Natuurwinkel houdt van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 mei het Proef & Beleef Festival. Voor en in de winkel vind je kramen met leuke aanbiedingen, oplopend tot wel 30%. Het is deze dagen mooi weer dus ga er eens een kijkje nemen bij de aanbiedingen, demonstraties en proeverijen.


Meer over Ekoplaza ontdekken?

Ekoplaza supermarkten

Gesloten08:30 - 17:30

Pilatusdam 15, Zoetermeer

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.