Parking Sale, gratis koffie en thee, 50% korting op kinderzomerjassen en voorjaarsuitjes en méér!

Door Marijke Helsloot 18 april 2019

Yes! Zoetermeer knalt van de kortingen! Deze meivakantie kun je wel heel voordelig leuke voorjaarsuitjes plannen. Er is een parking sale, een plantjesmarkt én er wordt gratis koffie en thee uitgedeeld. Lees snel verder.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Parking Sale bij Intratuin

Kofferbak sale Zoetermeer
Foto: ANP

Pak de auto (of fiets!) en race naar het parkeerterrein van Intratuin. Daar is twee dagen lang een gezellige Parking Sale. Je vindt er voorjaarsartikelen die voor een prikkie weg moeten. Gelukkig is het topweer dus is het geen straf om buiten in de zon te shoppen. De Parking Sale bij Intratuin is op vrijdag 19 april van 10.30 tot 17.00 uur en op zaterdag 20 april van 09.00 tot 16.00 uur.


Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Nu open09:30 - 21:00

Voorweg 192, Zoetermeer

Bekijk meer:tuincentra

Gratis koffie en thee op het station

Kiosk
Kiosk Holland Spoor. Foto: NS

Reis je met de trein of de RandstadRail weleens naar of via Den Haag Centraal? Omdat de werkzaamheden rondom Leiden Centraal zoveel geduld heeft gevraagd van reizigers worden ze vertroeteld met een week lang gratis koffie en thee. Tot en met vrijdagavond kun je bij Kiosk op de stations: Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor, Leiden Centraal, Haarlem, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Sloterdijk, in de ochtend- en avondspits een gratis bakkie troost scoren. In de ochtend is dit van 06.30 tot 09.00 uur en in de middag/avond van 16.00 tot 18.30 uur. Verder wordt er gratis fruit uitgedeeld.

50% korting op kinderzomerjassen

Aanbiedingen Zoetermeer
Yippie kinderzomerjassen

Bij Yippy staat een kledingrek buiten voor de winkel waar vrolijke zomerkinderjassen aan hangen. Misschien hangt precies de maat ertussen van jouw (klein)kind. Alles aan het rek koop je met 50% korting.


Meer over YIPPY baby- en kinderboetiek ontdekken?

YIPPY baby- en kinderboetiek kinderkleding

Nu open09:30 - 17:30

Dorpsstraat 127C, Zoetermeer

Bekijk meer:kinderkleding

Plantjesmarkt bij Praxis

Fleur je tuin of balkon op met gezellige bloeiers. Praxis Zoetermeer staat nu vol met bloeiende planten die op zoek zijn naar een nieuw, groen onderkomen in Zoetermeer. Deze week zijn ze heel voordelig geprijsd.

Plantjesmarkt bij Praxis Zoetermeer

Onze plantjesmarkt is gestart. nu vele zomerbloeiers voor scherpe prijzen. maak daarnaast gebruik va...

Toffe occasion

Elke week brengen we een coole occasion onder de aandacht die je móet zien als je op zoek bent naar een mooi tweedehandsje. Deze zwarte SEAT Leon staat nu te glanzen in de showroom, op zoek naar een nieuwe baas. Ga ‘m snel bekijken voordat ie weg is. En, o, ja, Autobedrijf Van der Linden Groep  is Tweede Paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Auto van de week bij de Van der Linden Groep

Ben je op zoek naar een nieuw racemonster, die tegelijkertijd genoeg ruimte en comfort biedt om alle...

Veel korting op voorjaarsuitjes

Aanbiedingen Zoetermeer
Voorjaarsuitjes AD

Madurodam, Avifauna, Avonturenpark Hellendoorn: waar ga jij heen deze meivakantie? AD geeft kortingen van 25, 30, 40, 50 en zelfs 70% op de leukste uitjes. Kijk hier.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.