Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis e-books en films en korting op online yogalessen

Door Ilse Zoutewelle 26 maart 2020
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuis zit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Naaimachines in de uitverkoop

Atelier La Vivere doet voor aantrekkelijke prijzen de naaimachines weg. Juist in deze tijd ben je meer op huis aangewezen en kun je creatief bezig blijven. Of help met het maken van mondkapjes. De winkel is geopend, uiteraard rekening houdend met de veiligheidsrichtlijnen.


Meer over Atelier La Vivere ontdekken?

Atelier La Vivere hobbywinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Dorpsstraat 179, Zoetermeer

Bekijk meer:hobbywinkels

50% korting op (online) yogalessen

Aanbiedingen Zoetermeer
Foto: Pixabay

Nu de sportscholen gesloten zijn, bieden een aantal Zoetermeerse ondernemers online lessen aan. Bij aankoop van een rittenkaart of een abonnement bij Urban Life Health Center kun je met 50% korting online yogalessen volgen.

Bekijk hier de aanbieding en voorwaarden.


Meer over Urban Life Health Center ontdekken?

Urban Life Health Center yoga

Van Aalstlaan 400, Zoetermeer

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.