Aanmelden als buurtbijdrager

Houd jij net zoveel van Zoetermeer als wij en vind je het leuk om te schrijven en jouw stadsliefde met andere inwoners te delen? Dat kan op indebuurt!

Als buurtbijdrager schrijf je over Zoetermeer en de onderwerpen die jou het meest interesseren. Misschien weet jij alles over de historie van Zoetermeer, ken je leukste verhalen uit jouw buurt of wil je de horeca in de spotlights zetten. Samen overleggen we hoe vaak je content aanlevert en welke publicatievorm het beste past. Het kan bijvoorbeeld een eigen rubriek, column of een artikel zijn.

Tipgevers

Is schrijven minder jouw ding, maar staat jouw filmrol vol met foto’s of video’s van Zoetermeer en lijkt het je leuk om jouw beelden terug te zien op onze site of socials? Of weet jij alle ins en outs over jouw wijk en wil je graag tips delen? Ook dan ben je welkom.

Voor de leuk!

Goed om te weten: het gaat om een vrijwillige samenwerking met inwoners die het leuk vinden om hun eigen content te delen op indebuurt. Onze redactie is klein, daarom zoeken we altijd bijdragen uit andere delen van de stad dan waar we zelf wonen en werken.

Bij indebuurt zijn redacteuren in vaste dienst en we werken met freelancers en tekstbureaus die in opdracht van ons schrijven. Ben jij een professional en op zoek naar een opdracht of misschien wel een baan? Check dan de vacaturepagina van onze uitgever DPG Media.

Aanmelden doe je zo

Wil je aan de slag? Klinkt goed! Meld je aan via het formulier hieronder en wie weet zie je jouw bijdragen binnenkort op indebuurt.

  • Contactgegevens

  • Informatie over samenwerking