Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Auto van de week: Hyundai KONA Electric

Aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer)
- Geldig vanaf 27 nov 2020 - Geldig vanaf 27 november 2020 t/m 11 dec 2020 t/m 11 december 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Bekijk nu onze nieuwe Auto van de Week!

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met 8% bijtelling voor zakelijke rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie auto (wegenbelastingvrij) met een indrukwekkend rijbereik van 484 kilometer bij 64 kWh op een volledige batterij. Laad hem ’s nachts thuis op, of maak de batterij nog snel even helemaal vol bij een snellader onderweg.

Ga jij samen met ons voor groen? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden! De elektrische auto is meer en meer in opkomst en beter voor het milieu. Bijkomend voordeel: het is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Elektrische mobiliteit is momenteel bezig met een doorbraak. En dat werd tijd, want sinds de uitvinding van de auto in 1908 is fossiele brandstof de enige energiebron die de auto voedt. Dat moet én is aan het veranderen. De elektrische auto die op waterstof rijdt.. auto’s die met elkaar communiceren.. autonoom rijdende auto’s – het komt er allemaal aan en sneller dan je denkt.

Hyundai loopt voorop in deze boeiende ontdekkingsreis. Door betaalbare elektrische auto’s met een ruime actieradius te bouwen, door de serieproductie van elektrische auto’s en door er geen geheim van te maken dat het de groenste autofabrikant ter wereld wil worden.

Lees hier meer over waarom je moet kiezen voor elektrisch rijden:
https://www.vanderlinden-groep.nl/duurzaam/elektrisch-rijden/

Nu direct uit voorraad leverbaar, maximaal 7 dagen levertijd, Hyundai KONA Electric Comfort 64 kWh + NPK TC [ Navigation Pack met KRELL Premium audio ]!!
Profiteer nu nog van de aantrekkelijke bijtellingskorting van 14% en betaal slechts 8%! over de fiscale waarde van € 42.505,00.

De geadverteerde prijs is de rijklaarprijs inclusief; afleverpakket, volle accu bij aflevering, metallic-lak en kosten rijklaar maken af importeur.

Meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer). Meer over Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer) ontdekken?

Autobedrijf Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer)

Gesloten08:00 - 18:00

Edelgasstraat 5D, Zoetermeer