Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Auto van de week bij de Van der Linden Groep

Aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep
- Geldig vanaf 20 jun 2019 - Geldig vanaf 20 juni 2019 t/m 26 jun 2019 t/m 26 juni 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

De bekende Hyundai i30 is er nu ook in een sportieve N-line uitvoering! Deze speciale nieuwe versie is geïnspireerd op de bestaande N sportmodellen. De sportieve versie beschikt onder andere over stoere 18-inch lichtmetalen wielen en N-Line sportstoelen. Ook is deze auto voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken en entertainment ondersteuning. Met zijn 140pk ben je verzekerd van een sportieve wagen.

Benieuwd hoe het nieuwste model van Hyundai rijdt? Kom dan snel een proefrit maken op onze locatie in Zoetermeer aan het Zalkerbos 1!

Een Import! Originele Nederlandse auto met boekjes en onderhoudshistorie.
Dit betreft de rijklaarprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop op: 079-3219302. Tevens hebben wij elke vrijdag koopavond tot 21.00.
Deze rijklaar prijs is inclusief (fabrieks)garantie, onderhoud, technische check, €35,- brandstof, poetsen en APK indien nodig.

Wij streven ernaar om alle informatie op deze site zo correct mogelijk te verwerken, controleer echter bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.


Meer over Autobedrijf Van der Linden Groep ontdekken?

Autobedrijf Van der Linden Groep autobedrijven

Gesloten08:00 - 21:00

Edelgasstraat 5D, Zoetermeer

Bekijk meer: autobedrijven