Voor jouw Woerdense wooninspiratie: gratis advies van interieurstylist en meubelexpert

Aangeboden door Home Time Woerden 19 maart 2019

De lente staat voor de deur, dus het is weer hoog tijd om nieuwe ideeën op te doen voor jouw huis. Een nieuwe kleurtje op de muur of ben je wel toe aan een nieuwe eettafel? Kun jij wel wat wooninspiratie gebruiken? Bij Home Time in de Achterstraat is er zaterdag 23 maart een speciale wooninspiratiedag waarop jij gratis advies krijgt.

Jan Willem Pot van Home Time staat voor je klaar samen met interieurstyliste Madeleine Schuurman. Gedurende de dag zijn er sessies van een half uur waarvoor jij je kunt aanmelden. In dat half uur laat Jan Willem jou alle collecties zien. Zoals banken, relaxstoelen, eettafels en allerlei accessoires. Interieurstyliste Madeleine geeft tijdens het half uur antwoord op al jouw woonvragen en ze geeft gericht advies.

Meld je aan!

Wil jij gratis en persoonlijk advies van Jan Willem en Madeleine? Meld je dat aan via telefoonnummer 0348-415053. Let op: vol is vol! Neem voor de afspraak foto’s en plattegronden mee van jouw woning. Zo krijg jij het beste advies. En natuurlijk krijg je een goodiebag mee naar huis!

Speciale aanbieding

Op deze dag heeft Jan Willem van Home Time ook speciale aanbiedingen voor je. Je krijgt bijvoorbeeld een salontafelset van €250,- cadeau als je op dezelfde dag een nieuwe bank bestelt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Home Time Woerden. Meer over Home Time Woerden ontdekken?

Home Time Woerden woonwinkels

Nu open10:00 - 17:00

Achterstraat 14, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Flex bank vtwonen Woerden Home Time woonwinkel

Gezien bij vtwonen: deze banken staan bij Home Time in Woerden

Soms zie je meubels in een magazine of op tv voorbij komen, die wil je gewoon in het echt zien en vo...

adv.