7 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Aangeboden door Linda Makelaardij Woerden 24 april 2018

Een huis is een van de grootste aankopen in je leven. Zelf de rol van makelaar op je nemen kan. Maar hoe weet je zeker dat jouw Woerdense stulpje wordt verkocht? En heb jij alle kennis die nodig is? Een heel klein foutje kan je namelijk al snel duizenden euro’s kosten. Linda van Linda Makelaardij geeft 7 redenen waarom je wel een makelaar in moet schakelen:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Scheelt je heel veel tijd en stress

Waarom makelaar inschakelen Woerden
Foto: energepic.com / Pexels

Met de huidige huizenmarkt in Woerden kunnen er wel zestig mensen reageren op een huis. Dat is best veel. Dat betekent dat je ze allemaal moet spreken en zelf de onderhandelingen moet gaan doen. Zelf een koopakte opstellen en ga zo maar door. Tja, dat kost heel veel tijd. En dan hebben we het nog niet gehad over het voorwerk. Zelf een presentatie van je huis maken, de tekst verzinnen en het inzetten van diverse media. Dan kun je beter een makelaar inschakelen die hierin is gespecialiseerd. Wel zo gemakkelijk en het scheelt je enorm veel tijd en stress.

Kent de lokale markt goed

Uitzicht Petrustoren Petruskerk binnenstad
Foto: indebuurt Woerden

Linda woont in Woerden en kent de omgeving als haar broekzak. Ze weet hoe de huizenmarkt hier werkt en ze weet ook precies hoe ze jouw woning moet verkopen. Met deze kennis is het huis sneller verkocht dan wanneer je het zelf probeert te doen. Want Linda maakt hiervoor de juiste verkoopstrategie en ze weet welke doelgroep ze moet benaderen voor jouw woning.

Groot bereik in de regio

Waarom makelaar inschakelen
Foto: Pexels

Je kunt natuurlijk je eigen netwerk inzetten, maar Linda Makelaardij heeft een veel groter netwerk. En niet alleen in Woerden, maar in de hele regio. Linda heeft als makelaar meer dan 20 jaar ervaring en kent veel mensen, woningzoekers en media (online en offline) in de omgeving, zodat jouw woning onder de aandacht van veel mensen komt. En zodat de kans veel groter is dat jouw huis snel is verkocht.

Linda Makelaardij Woerden
Topper

Gratis mediapakket

Linda Makelaardij Woerden
- Geldig t/m 10 sep 2018

Filtert de juiste koper eruit

Champagne
Foto: Unsplash

Als iemand jouw woning wil kopen, dan is dat natuurlijk geweldig. Maar wat als hij of zij de financiering op het eind niet rondkrijgt? Daar kan last minute de verkoop op stuklopen en dat is heel vervelend. Dat moeten we niet hebben natuurlijk. Linda controleert met haar expertise voor jou met welke partij je het best in zee kunt gaan. Ze filtert de juiste koper uit alle kandidaten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En dat je die fles champagne gewoon open kunt trekken. Hoppa!

Geeft potentiële kopers vertrouwen

Linda Makelaardij Woerden
Foto: Linda Makelaardij

‘Waarom heeft de andere partij geen makelaar?’ Als je zelf je huis wilt verkopen, dan is de kans groot dat het deze vraag oproept. “Als jij een makelaar inschakelt, dan geeft het potentiële kopers direct meer vertrouwen en meteen een goede eerste indruk”, aldus Woerdense makelaar Linda.

Geweldige presentatie van je huis

Alleen gebruiken voor Linda Makelaardij
Foto: Shutterstock / Linda Makelaardij

Je bent het op Funda vast weleens tegengekomen: donkere foto’s en een onleesbare tekst. Jij wilt wel dat jouw huis een geweldige presentatie krijgt. Want hoe professioneler de presentatie, hoe sneller er mensen reageren en langskomen voor een bezichtiging. Een makelaar weet precies waar mensen op letten en zorgt dat er goede foto’s en video’s worden gemaakt. Bij Linda Makelaardij is het zelfs mogelijk om een live bezichtiging via Facebook te doen. Hartstikke handig!

Niet emotioneel betrokken bij je woning

Waarom makelaar inschakelen
Foto: Linda Makelaardij

Als iemand iets negatiefs over jouw geliefde woning zegt, maar het huis wel wil kopen, wil jij als verkoper dat dan nog wel? Of verkoop je het huis liever aan iemand die minder biedt, maar wel heel positief is? Een makelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning en kan zich makkelijk afsluiten voor kritiek op jouw huis. Zodat jij de beste prijs voor jouw woning krijgt.

Direct contact met een makelaar?

Wil jij met gemak en in alle rust jouw huis verkopen? Iemand die voor jou alles regelt wat betreft de koopakte of koopcontract? Dan schakel je dus gewoon een makelaar in. Wil je meer weten over wat Linda voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact met haar op:

Linda Makelaardij Woerden makelaars

Nu gesloten09:00 - 20:00

Harzstraat 1, Woerden

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.