Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze plekken in Woerden worden nieuwe woningen gebouwd

Door Jurgen Rupschus 29 juli 2019

De komende jaren krijgen we er in de gemeente Woerden aardig wat nieuwe woningen bij. We hebben eens wat van die bouwprojecten voor je op een rij gezet. En denk je volgende week: wat is het rustig op de bouwterreinen. Dat kan, want de bouwvak is van 5 tot en met 23 augustus. Deze nieuwbouwprojecten zijn in voorbereiding of in aanbouw:

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Pionier

Posted by Gemeente Woerden on Monday, 1 July 2019

In Zegveld start naar verwachting begin 2020 de bouw van 24 sociale huurwoningen op de plek van de voormalige basisschool De Pionier. Het bestemmingsplan ligt momenteel ter inzage bij de gemeente.

Swipe naar links voor meer.

Prinsenhof

Nieuwbouw Woerden
Foto: Heijwaal

Net buiten de binnenstad worden ruim twintig woningen gebouwd. Het nieuwbouwproject Prinsenhof bestaat uit gasloze woningen die tussen de Prinsenlaan, Singel, 1e Honthorststraat en de Rijnkade worden gebouwd. De verwachting is dat begin 2020 met de bouw wordt gestart. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Witt

Gisteravond is de informatieavond heel goed bezocht. Dank u wel voor uw komst!Mocht u het nog eens na willen lezen óf…

Posted by WITT – Johan de Wittlaan on Friday, 17 May 2019

Langs het spoor in Woerden wordt een nieuwe buurt uit de grond gestampt. De woontorens bij Woerden Centraal zijn al zo goed als klaar en naar verwachting halverwege 2020 komen er nog eens 106 woningen bij op het lege stuk grond ernaast. Want dan begint de bouw van dit nieuwbouwproject, als alles goed verloopt met de vergunningen. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Leidsestraatweg

Posted by Uijtewaal Bouw on Tuesday, 23 July 2019

Langs de Oude Rijn is afgelopen jaar een oud kaaspakhuis gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. De woningen aan de Leidsestraatweg zijn eind 2019 gereed. Denk je nu: leuk appartementje! Helaas, alle woningen op deze plek zijn al verkocht. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Defensie-eiland

Foto: Blauwhoed

Het laatste deel van Defensie-eiland krijgt steeds meer vorm. Het gaat om zeven luxe appartementen, elf grote eengezinswoningen en vier en-suitewoningen die naar verwachting eind 2020 klaar zijn. In deze laatste fase van bouw op Defensie-eiland wordt ook nog gewerkt aan het al bestaande voormalige defensiegebouw waar vroeger textiel en dergelijke gerepareerd werd. Ook daarin komen woningen, zestien in totaal, maar die worden door de kopers zelf helemaal naar eigen wens ingedeeld. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Weidz

Nieuwbouw gemeente Woerden Zegveld
Afbeelding: Bolton Ontwikkeling

Zegveld krijgt er ook een nieuwe buurt bij. Op de plek waar nu nog de tennisvereniging zit, komen namelijk 38 nieuwe woningen. De streefdatum voor oplevering is in het najaar van 2020. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Goud & Groen

Schrijf je nog snel in voor Goud & Groen in Harmelen! Heb jij je al ingeschreven voor het nieuwbouwproject Goud & Groen…

Posted by NieuwWonen Groene Hart on Thursday, 13 September 2018

In Harmelen is, alles alles volgens plan verloopt, in de zomer van 2020 nieuwbouwproject Goud & Groen gereed. Tegenover het Koningspark komen 24 nieuwe woningen.

Swipe naar links voor meer.

Hof van Leyland

Sociale huur woerden
Afbeelding: Hof van Leyland

Op het voormalige Den Oudsten-terrein wordt hard gebouwd aan 170 nieuwe woningen. De eerste huizen zijn al verkocht en zijn naar verwachting in 2020 gereed. De overige woningen gaan nog in de verkoop. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Oudelandseweg

Foto: indebuurt Woerden

Langs de Oudelandseweg worden momenteel twintig appartementen gebouwd ter hoogte van de Bethlehemkerk. Het heet Bredius Kwartier de verkoop van de woningen is inmiddels gestart. Lees hier meer.

Swipe naar links voor meer.

Snellerpoort

Foto: indebuurt Woerden

Eén van de megaprojecten in Woerden is Snellerpoort. Tussen Snel en Polanen en het spoor worden meer dan 700 woningen gebouwd. De verwachting is dat er in 2021 of 2022 gestart wordt met de bouw.

Swipe naar links voor meer.

Meer nieuwbouw

En er zijn nog wel meer nieuwbouwprojecten in Woerden. Bijvoorbeeld in Kamerik komen er de komende jaren nog 50 woningen bij. En ook in Harmelen staan er nog wat projectjes op het programma zoals het Hof van Harmelen.

En voor Woerden onder andere deze:

Heeren van Woerden Hoge Rijndijk nieuwbouw

Mogelijk nieuwbouw op plek van oude loods Hoge Rijndijk: ‘Er zit schot in’

Ken je dat woningcomplex aan de Hoge Rijndijk? Nou, dat heet de Heeren van Woerden. Het plan was ooi...
FNV Gebouw bedrijventerrein Middelland

‘Er is ruimte voor vijftienhonderd tot tweeduizend woningen op Middelland’

"Er is ruimte op bedrijventerrein Middelland voor zo'n vijftienhonderd tot tweeduizend woningen", ze...
Woningen nieuwbouw Jan Steenstraat Woerden

Zoveel nieuwbouwwoningen kwamen er in 2018 bij in Woerden

Méér woningen, daar snakken we in Woerden naar. En dan vooral ook betaalbare woningen voor starters....
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.