Makelaar Linda: ‘Deze vragen worden het meest gesteld tijdens bezichtigingen in Woerden’

Aangeboden door Linda Makelaardij Woerden 23 januari 2019

Als makelaar hoor je tijdens bezichtigingen allerlei vragen voorbijkomen. Tijd om de meest gestelde vragen eens op een rij te zetten. Heel handig om te weten wanneer je je huis wilt verkopen. Want hé, een goede voorbereiding is het halve werk! Deze vragen hoorde Woerdense makelaar Linda van Linda Makelaardij het meest tijdens bezichtigingen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kan ik mij eerder inschrijven vanwege de grote belangstelling?

Meest gestelde vragen makelaar
Foto: Pexels

Veel huizen in Woerden worden heel snel verkocht. Kan iemand zich misschien inschrijven voor populaire woningen? Linda: “Het is vooraf natuurlijk niet te zeggen of meerdere mensen gaan bieden. Of een woning per inschrijving wordt verkocht, hangt af van de echte en serieuze belangstelling. Als er meer mensen zijn die een bod willen uitbrengen op een huis, dan kan de verkoper besluiten om iedereen een kans te geven. Dan komt er een deadline tot wanneer iemand de eindprijs en voorwaarden kan insturen. De verkoper beslist hierna aan wie de woning wordt verkocht.”

Is het hele huis voorzien van dubbel glas?

meest gestelde vragen makelaar Woerden
Foto: Pexels

Linda hoort ook veel vragen over dubbel glas in woningen. “Wil je de waarde van jouw woning verhogen en heb je nog enkel glas? Veel potentiële huizenkopers vragen of er dubbel glas is in een huis, omdat dit belangrijk is voor de isolatie. Mocht je je huis gaan verkopen, dan loont het om er dubbel glas in de laten zetten.”

Hoe is de buurt en is er overlast?

Foto: indebuurt Woerden

Natuurlijk wil iedereen op een prettige plek en in een goede buurt wonen. “Juist daarom wordt deze vraag veel gesteld. Mensen willen weten hoe de buren zijn en of er overlast is van bijvoorbeeld een café. Maar ze willen ook weten wat de leuke hotspots zijn in Woerden en omgeving. Om goed antwoord te geven op deze vraag, vraag ik altijd aan de verkoper of ze leuke buren hebben en hoe de buurt is”, vertelt Linda.

Hoe oud is de CV-ketel?

vragen makelaar woerden
Foto: Linda Makelaardij

Het is één van de bekendste vragen tijdens bezichtigingen: hoe oud is de CV-ketel? “Als makelaar moet je hier sowieso het antwoord op hebben, want het wordt heel vaak gevraagd. Hoe lang dit nog zo is, is nog de vraag. Want bij gasloze woningen zijn CV-ketels niet meer nodig.”

Waarom gaat de verkoper verhuizen?

makelaar vragen faq woerden
Foto: Bigstock / Linda Makelaardij

Linda: “Voor de gemiddelde huizenkijker is het belangrijk om te weten waarom mensen hun huis verlaten. Je wilt voorkomen dat je bijvoorbeeld een huis koopt dat gebreken heeft. Deze problemen wil je niet op de hals halen en daarom wordt deze vraag ook veel gesteld. Als makelaar ben ik altijd voorbereid op deze vraag.”

Direct contact met een makelaar?

Wil jij met gemak en in alle rust jouw huis verkopen? En heb je iemand nodig die voor jou alles regelt wat betreft de koopakte of koopcontract? Dan schakel je Linda Makelaardij in. Wil je meer weten over wat Linda voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact met haar op:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Linda Makelaardij Woerden Meer over Linda Makelaardij Woerden ontdekken?

Linda Makelaardij Woerden makelaars

Nu open09:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Harzstraat 1, Woerden

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Linda Makelaardij Woerden

7 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Een huis is een van de grootste aankopen in je leven. Zelf de rol van makelaar op je nemen kan. Maar...
NVM Open Huizen Dag 2018 makelaar meedoen

De Open Huizen Dag komt eraan: zo maak je je huis er helemaal klaar voor

Het liefst verkopen we ons huis zo snel mogelijk als het op de markt staat. En een open huizendag ka...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.