Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de tegeltrends voor jouw Woerdense badkamer

Aangeboden door Franck van Vliet Badkamers 2 oktober 2019

Sta jij weleens onder de douche te denken: ‘man, die badkamer is echt aan een opknapbeurt toe!’ Wil je die oude en verkleurde tegels het liefst vervangen met iets wat meer van deze tijd is? Dan is het wel zo handig om te weten wat de laatste tegeltrends zijn. Yvonne van Franck van Vliet Badkamers vertelt jou wat momenteel de trends zijn voor jouw Woerdense badkamer.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Terrazzo

Foto: Sphinx

“Wil jij een authentieke sfeer uit de jaren 30? Terrazzo-tegels zijn momenteel helemaal hot. Ze zijn in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar. Op de bovenstaande foto zie je tegels van het merk Sphinx die je ook bij ons in de showroom kunt bekijken”, zegt Yvonne.

Victoriaans groen

Foto: Cottoceramix

Yvonne: “Victoriaans groen is helemaal terug van weggeweest. De tegels zijn uitgevoerd in een kleiner formaat en dat geeft door de combinatie van tegel en kleur een nostalgische look aan de badkamer. Deze kleur tegels past ook heel goed bij kranen in de trendy kleur zwart. De kleinere tegels zijn ook verkrijgbaar in de hippe kleuren oker, blauw en zwart.”

Schubben

Foto: Cottoceramix

“Dé wandtegeltrend van dit moment zijn visschubben”, volgens Yvonne. Een wandje met deze tegels achter een wastafel of een toilet geeft een fantastisch effect. De schubbentegels zijn in vele kleuren, zowel in mat als in glans, verkrijgbaar.”

Vissengraat

Foto: Cottoceramix

Tegels waar je eindeloos mee kunt variëren zijn die met een vissengraat legpatroon. “Hiermee zorg je voor een klassieke of juist een moderne uitstraling in de badkamer. De tegels zijn er in een houtlook, natuursteenlook, maar ook in effen en pastel.”

Triangel

Foto: Cottoceramix

Wat al een tijdje een trend is, zijn tegels in een ander formaat dan een vierkant of rechthoek. Yvonne: “Deze trend is ook het komende jaar niet meer weg te denken uit badkamers. Naast de hexagon (zeshoek) tegels en schubbentegels komen daar nu ook triangel-tegels bij. Dit zijn tegels in de vorm van een driehoek. Met verschillende kleuren zijn hier prachtige kleurcombinaties mee te maken.”

Maak een afspraak

Wil je meer mogelijkheden zien voor jouw badkamer? Maar dan een afspraak met Franck van Vliet Badkamers via onderstaande button.


Meer over Franck van Vliet Badkamers ontdekken?

Franck van Vliet Badkamers speciaalzaken

Touwslagersweg 12B13, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Make-over badkamer

Make-over bij Albert en Marjan in huis: ‘We genieten nu elke dag van de mooiste badkamer ooit’

Versleten douchedeuren, gebarsten tegels en een jaren 90-uitstraling. We snappen wel dat je dan aan ...

5 x deze trends zijn onmisbaar voor jouw badkamer en sanitair in 2019

Is jouw badkamer of toilet verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat je dan inspireren door een Woe...
Franck van Vliet Badkamers Woerden renovatie

Wat een verschil: check deze 3 voor- en nafoto’s van badkamers gerenoveerd door Franck van Vliet

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd wel gehad? Franck van Vliet Badkamers in Woerden zorgt ervoor da...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.